Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter

Go down 
+48
Matisek96
adi168
Diwex99
Szatan29
DreN
Theirin
JT30
Iorweth12
groith
Gotiii
NeraVo
IgavOn
goste111
Siepa
caprio
Mordimer
czaha06
Kaczka
KaMaZZ
MarekZet
Sephiroth
SplashArt
Kogeki
przemas0258
potkan951
Hector
Azzin'Oth
Jakkaz
GhostMaster66
Kenji
Nerty
Marnios
JacobTab
mastergogo
Dominik
Daiqe
Sadzio
neesie1134
nomaf
dembeor
Salatko
UzU123
SzotuPL
Maguniu
LoozaQ
Adamzz
Tydon
Arivern
52 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Czy chcesz aby wprowadzony został Mineshafter??
Tak
[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_vote_lcap73%[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_vote_rcap
 73% [ 74 ]
Nie
[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_vote_lcap27%[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_vote_rcap
 27% [ 27 ]
Wszystkich Głosów : 101

Poll closed

AutorWiadomość
Salatko

Salatko

Liczba postów : 280

[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 3:08 pm

@up 2
nie na 1.6.4 -.-
@temat
mineshafter lepszy, tam jest też plik do ściągnięcia który robi, że każdy widzi skiny z mineshaftera
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 3:13 pm

Z tego co wiem, to nie jest plugin pod bukkita, tylko osobna konfiguracja dla serwera
Powrót do góry Go down
KaMaZZ

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 3:52 pm

Ja jestem na tak !
Powrót do góry Go down
Sephiroth

Sephiroth

Liczba postów : 160

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 4:17 pm

czyli mam szukac mineshaftera na 1.6.4 ?
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Liczba postów : 288

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 4:21 pm

@up Tak Razz
Powrót do góry Go down
czaha06

czaha06

Liczba postów : 145

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 4:22 pm

Ty pytasz poważnie czy zauważyłeś że Salatko się z ciebie nabija i też chcesz bo nie łapie
Powrót do góry Go down
Salatko

Salatko

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 4:39 pm

stronka to - www.mineshafter.com - Ci co nie rozumują angielskiego jakoś muszą sobie poradzić, poza tym na youtube są na pewno poradniki jak mineshaftera zrobić
Powrót do góry Go down
SplashArt

SplashArt

Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 4:56 pm

Napisałem o tym poradnik w odpowiednim dziale. Jak będę miał wenę to napisze o www.minershoes.com
Powrót do góry Go down
Mordimer

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 6:11 pm

jestem za nie ludzie by odchodzili z serwa bo nie chciało by im się tego robić chyba wszyscy wiemy że sa ludzie na tyle leniwi:/
Powrót do góry Go down
Salatko

Salatko

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 6:30 pm

Ci "ludzie" to ty, prawda?
Powrót do góry Go down
Hector

Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSro Gru 28, 2011 7:23 pm

Uruchomienie mineshaftera nie licząc zakładania konta na minecraft.net (coś im się strona posypała więc testowo użyłem starego konta) i szukania skinu zajmuje 5, max 10 minut. To na prawdę nie jest dużo czasu patrząc, że to pomoże utrzymać klimat na serwerze. No i do tego dochodzi selekcja naturalna. Słabe osobniki nie potrafiące obsłużyć czegoś tak prostego nie wejdą na serwer i będzie mniej nupków.
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 1:08 pm

Przydało by się aby wszyscy mieli rózne skiny bo będzie wtedy klimat.Sam nie mam premium,ale mam mineshafter'a.Łatwa obsługa jak sie zna dobrze angielski Very Happy
Powrót do góry Go down
Azzin'Oth

Azzin'Oth

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 1:53 pm

kiedys kiedys probowalem uzywac mineshaftera i powiem wam ze chuj mnie strzelal jak sie tam rejestrowalem chyba tydzien czekam na rejestracje i za kazdym razem bylo "przepraszamy za usterki w tej chwili jest to nie dostepne" teraz podobno tez sa takie akcje ale nie jestem pewien bo nie sprawdzalem
Powrót do góry Go down
Siepa

Siepa

Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 2:12 pm

Ja czekam na email z minecraft net i czekam i czekam. Szlag mnie trafia
Powrót do góry Go down
Kenji

Kenji

Liczba postów : 399

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 4:43 pm

Ta strona nawala . Teraz już podobno OK .
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:08 pm

Wszystko ze stroną jest ok. Działa na 100 %,bo dzisiaj zmieniałem skina na nowy Smile
Mówię o mineshafter
Powrót do góry Go down
goste111

goste111

Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 8:13 pm

U mnie pisze że nie może się z minecraft.net połączyć :/
Powrót do góry Go down
IgavOn

IgavOn

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimePią Gru 30, 2011 1:07 am

Popieram mineshaftera, grałem używając go kiedyś i znam mechanikę.
Łatwy w obsłudze i nie jest trudny do zainstalowania.
Jeśli ktoś ma problem z angielskim niech skopiuje do translatora google
Powrót do góry Go down
NeraVo

NeraVo

Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSob Gru 31, 2011 4:50 pm

Jestem także na tak.
Przyda się to, gdyż brzydko by to wyglądało, gdyby wszyscy biegali w niebieskich koszulkach (i z tego co pamiętam) w mocno niebieskich spodniach.
Nie powinien być obowiązkowy, będzie go miał kto chce mieć lepszy skin, i chce być otoczony ludźmi ze skinami, nie z jednym tym samym.
Powrót do góry Go down
Gotiii

Gotiii

Liczba postów : 41

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSob Gru 31, 2011 5:29 pm

Osobiście jestem na tak zwłaszcza że ma grać 80% non premium. kiedys sam używałem mineshaftera ale jest strasznie marudny raz działa raz nie więc... Cóż decyzja należy do was ja mam premium ale jakoś szczególnie def gracze by mi nie przeszkadzali.
Powrót do góry Go down
groith

groith

Liczba postów : 196

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSob Gru 31, 2011 8:59 pm

Popieram ja gram TYLKO na mineshafter'ze póki nie mam premium jest to najlepszy program do mc jaki znam.
Powrót do góry Go down
Iorweth12

Iorweth12

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSob Gru 31, 2011 10:03 pm

Ja wiem jak to obsłużyć tylko klient mineshafter mi nie chodzi
Powrót do góry Go down
Azzin'Oth

Azzin'Oth

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeSob Gru 31, 2011 10:57 pm

tzn w ogole nie chce Ci sie wlaczyc? czy masz jakis problem juz w odpaleniem multi/single?
Powrót do góry Go down
JT30
Król Yerdyn
JT30

Liczba postów : 163

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeNie Sty 01, 2012 10:50 am

Mineshafter to dobra rzecz. A tym co mają premium może (nie mówię na pewno!) nie będzie się chciało instalować go. I co? Będą widzieć piraty w normalny "char".
Powrót do góry Go down
Theirin

Theirin

Liczba postów : 112

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitimeNie Sty 01, 2012 11:19 am

Dobra, zaprawdę, i bardzo się przyda, jestem na tak.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter   [Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter - Page 3 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[Mechanika]Obowiązkowy Mineshafter
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» [Mechanika] Spoutcraft, czy Mineshafter
» [Mechanika]Bałwany
» [Mechanika] Specjalizacje
» Jak zainstalować Mineshafter?
» [mechanika] mieszczanie

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach