| [RP] Gildia - Mroczne Bractwo | |
|
+16GhostMaster66 privateone neesie1134 Marnios Dhuum Salatko Kaczka mastergogo WodzuPL Slavin Lowcakur Adamzz Sadzio jiyam LoozaQ NeraVo 20 posters |
|
Czy chcesz, aby Mroczne Bractwo zostało usunięte? | Tak. | | 55% | [ 29 ] | Nie. | | 45% | [ 24 ] |
| Wszystkich Głosów : 53 | | Poll closed |
|
Autor | Wiadomość |
---|
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 12:47 pm | |
| Prawda, Char ma coś, czego inne nacje nie mają. Ale nie mam po co się rozpisywać, już napisałem to w poprzednich postach - zdenerwowała mnie ta KOPIA Gildii Zabójców, ja ciężko przy niej pracuję, a tu się okazuje że my nie jesteśmy zabójcami, tylko najemnikami, których interesuje tylko kasa - myślałem że jest inaczej, lecz pomysł Wodz'a nie pozwolił mi tak myśleć. Powodzenia! Szczerze mówiąc (pisząc) zniechęciliście mnie do grania na Thandorze, co prawda nie zostawie Char'u i w ogóle - ludzi. Lecz jak tak dalej będziecie postępować to narodzi się drugi Chartum, a z tego co wiem, na nim panował chaos.
| |
|
| |
GhostMaster66
Liczba postów : 151 Join date : 27/11/2011
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 1:10 pm | |
| Ej no ale spokojnie, o ile dobrze wiem ta ankieta jest po to, żeby zobaczyć, kto jest za gildią a kto przeciw, nie ma zbytniego sensu kłócić się tu, bo i tak wynik ankiety będzie najważniejszy. Nie podoba się to głosuj przeciw, jak się podoba to za. | |
|
| |
Dhuum
Liczba postów : 35 Join date : 09/12/2011 Age : 28 Skąd : Cyrodiil
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 1:22 pm | |
| Ludzie . Po co te kłótnie i obrażanie się nawzajem ? Jest ankieta niech każdy wyrazi swoje zdanie a nie taki teksty jak Privateone .
privateone kim ty jesteś żeby mówić innym takie rzeczy ? | |
|
| |
Sadzio
Liczba postów : 653 Join date : 13/11/2011 Skąd : Odmęty twoich koszmarów...
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 1:37 pm | |
| Czyli Privateone uważa że wszyscy inni królowie nacji są głupi? Gratuluje. Ze zwykłej kłótni o gildie przerodziło się to w wyzwiska króli... naprawde gratuluje. | |
|
| |
Molom
Liczba postów : 484 Join date : 13/11/2011 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 2:06 pm | |
| privateone chyba chce wywołać wojnę jeszcze przed startem... | |
|
| |
GhostMaster66
Liczba postów : 151 Join date : 27/11/2011
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 2:43 pm | |
| Dlatego mi nie dają nigdy modów, już bym Go zbanował :< | |
|
| |
Sadzio
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 2:47 pm | |
| Tak wogóle to zapewne nie znasz królów innych nacji więc się nie wypowiadaj na ten temat. Dokucza ci to że H@/Admin/Mod/KidMod/Król ma mały wiek? To nie graj. Ja ich znam i wiem że wiedzą co robią. | |
|
| |
MortalShadow
Liczba postów : 40 Join date : 30/11/2011 Age : 26 Skąd : Rybnik Slask....Mieszkam: Szkocja Glasgow
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 3:11 pm | |
| Ja jestem za tym aby bandyci się tym zajmowali ... | |
|
| |
WodzuPL
Liczba postów : 418 Join date : 12/11/2011 Age : 27 Skąd : Sopot
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 3:13 pm | |
| Mortal - Czyli bandyci odprawiają obrzędy ku chwale swoich Bogów ? Zabijają z powinności? Bandyci , jak już tłumaczyłem na ts , zabijają żeby zarabiać ,ponieważ muszą. | |
|
| |
LoozaQ
Liczba postów : 188 Join date : 29/11/2011 Age : 26 Skąd : Katowice
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 3:20 pm | |
| No to kur*a kto zabija dla pieniędzy? Zabójcy czy bandyci?
Ja jestem PRZECIW, bo jak mówili to jest kopia zabójców, a pomysł ze Skyrim'a.
Odp: Oni i oni? Tyle że bandyci z potrzeby , a Zabójcy z chęci bogactwa. | |
|
| |
Zireael
Liczba postów : 153 Join date : 15/12/2011 Age : 30 Skąd : Pabianice/Łódź
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 6:46 pm | |
| 1.Gildia Zabójców zmienia nazwę na Najemników 2.Mroczne Bractwo staje się mini-elitarną-nacją 4.Bandyci zostają bandytami 5.Nie zauważyłeś, że nie ma punktu 3 6.??? | |
|
| |
privateone
Liczba postów : 49 Join date : 03/12/2011 Age : 35
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 7:31 pm | |
| A gildia my little pony tez bedzie? Dyskretna gildia poszukiwaczy przygod! Zlecenia przekazywane bylyby kolorowa tecza, dzialalyby jak wojownicy yerdyn, tylko zamiast zaklinaczy w Char (a i my little pony przejmie mozliwosci zaklinaczy i beda teraz wojowniko-zaklinaczami), wtedy bedzie balans sil miedzy char-yerdyn, bo przeciez nikt nie pamieta o iyash i quehati. Nie klocmy sie juz, werdykt coraz bardziej sie przesuwa na TAK, wiec lud chyba zdecydowal.
Sadzio nie chcialbym byc "straszny" ale z ogolnego punktu widzenia tej calej biesiady nad MB, to tylko TY i wodzu bronicie MB, a jest tego 3 strony, ale wiadomka, yerdyn pasuje odebrac Charowi zarobek, a adminowi nie pasuje usunac wlasnego pomyslu, no bo jak to, "przeciez jestem bogiem, uswiadom to sobie".
Ostatnio zmieniony przez privateone dnia Czw Gru 22, 2011 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sadzio
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 7:34 pm | |
| Tak, bo kucyki są bardzo RP -.- | |
|
| |
Dhuum
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 7:44 pm | |
| Własnie a poza tematem uważasz że Mroczne Bractwo by pomagało komuś ? Działa na własną rękę a poza tym priveone może już lepiej skończ a nie wszystkich w okół obrażasz ? jak ci coś nie pasuje to wypad i idź grać w swoje little pony czy kubuś puchatek
Jak widać mimo tego że admini /królowie itp są młodzi to są bardziej ogarnięci od wielu osób | |
|
| |
Sadzio
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 7:52 pm | |
| Nie wytrzymuję... pisałem już że NIE CHCE TEJ GILDII DLA YERDYNU, TYLKO CHCE ŻEBY BYŁO OSOBNĄ MINI-NACJĄ!
| |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 7:57 pm | |
| sadzio ma rację! nikt nie chce, żeby to była gildia! tylko żeby to była niby-nacja coś na styl bandytów! | |
|
| |
Sephiroth
Liczba postów : 160 Join date : 17/12/2011 Age : 29
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 8:41 pm | |
| Salatko Czw Gru 22, 2011 8:57 pm sadzio ma rację! nikt nie chce, żeby to była gildia! tylko żeby to była niby-nacja coś na styl bandytów! Smile soty ale wszyscy to pojecie wzgledne, a jedna z 2 nacji(char) które maja najwiecej do powiedzenia w tej sprawie (char i yerdyn ) jest za tym aby mroczne bractwo nie pwostalo | |
|
| |
Dhuum
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 10:07 pm | |
| Mini nacja - było by ciekawie . Mógł bym sporządzić wszystko dotyczące tej nacji | |
|
| |
WodzuPL
Liczba postów : 418 Join date : 12/11/2011 Age : 27 Skąd : Sopot
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo Czw Gru 22, 2011 10:33 pm | |
| Zostanie to trochę inaczej poprowadzone - powiem w skrócie zapraszam do kupców | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo | |
| |
|
| |
| [RP] Gildia - Mroczne Bractwo | |
|