Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[RP] Gildia - Mroczne Bractwo

Go down 
+16
GhostMaster66
privateone
neesie1134
Marnios
Dhuum
Salatko
Kaczka
mastergogo
WodzuPL
Slavin
Lowcakur
Adamzz
Sadzio
jiyam
LoozaQ
NeraVo
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2

Czy chcesz, aby Mroczne Bractwo zostało usunięte?
Tak.
[RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_vote_lcap55%[RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_vote_rcap
 55% [ 29 ]
Nie.
[RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_vote_lcap45%[RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_vote_rcap
 45% [ 24 ]
Wszystkich Głosów : 53

Poll closed

AutorWiadomość
NeraVo

NeraVo

Liczba postów : 445

[RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 12:47 pm

Prawda, Char ma coś, czego inne nacje nie mają.
Ale nie mam po co się rozpisywać, już napisałem to w poprzednich postach - zdenerwowała mnie ta KOPIA Gildii Zabójców, ja ciężko przy niej pracuję, a tu się okazuje że my nie jesteśmy zabójcami, tylko najemnikami, których interesuje tylko kasa - myślałem że jest inaczej, lecz pomysł Wodz'a nie pozwolił mi tak myśleć. Powodzenia! Szczerze mówiąc (pisząc) zniechęciliście mnie do grania na Thandorze, co prawda nie zostawie Char'u i w ogóle - ludzi. Lecz jak tak dalej będziecie postępować to narodzi się drugi Chartum, a z tego co wiem, na nim panował chaos.
Powrót do góry Go down
GhostMaster66

GhostMaster66

Liczba postów : 151

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 1:10 pm

Ej no ale spokojnie, o ile dobrze wiem ta ankieta jest po to, żeby zobaczyć, kto jest za gildią a kto przeciw, nie ma zbytniego sensu kłócić się tu, bo i tak wynik ankiety będzie najważniejszy. Nie podoba się to głosuj przeciw, jak się podoba to za.
Powrót do góry Go down
Dhuum

Dhuum

Liczba postów : 35

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 1:22 pm

Ludzie . Po co te kłótnie i obrażanie się nawzajem ? Jest ankieta niech każdy wyrazi swoje zdanie a nie taki teksty jak Privateone .

privateone kim ty jesteś żeby mówić innym takie rzeczy ?
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Liczba postów : 653

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 1:37 pm

Czyli Privateone uważa że wszyscy inni królowie nacji są głupi? Gratuluje. Ze zwykłej kłótni o gildie przerodziło się to w wyzwiska króli... naprawde gratuluje.
Powrót do góry Go down
Molom

Molom

Liczba postów : 484

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 2:06 pm

privateone chyba chce wywołać wojnę jeszcze przed startem...
Powrót do góry Go down
GhostMaster66

GhostMaster66

Liczba postów : 151

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 2:43 pm

Dlatego mi nie dają nigdy modów, już bym Go zbanował :<
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 2:47 pm

Tak wogóle to zapewne nie znasz królów innych nacji więc się nie wypowiadaj na ten temat.
Dokucza ci to że H@/Admin/Mod/KidMod/Król ma mały wiek? To nie graj. Ja ich znam i wiem że wiedzą co robią.
Powrót do góry Go down
MortalShadow

Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 3:11 pm

Ja jestem za tym aby bandyci się tym zajmowali ...
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 3:13 pm

Mortal - Czyli bandyci odprawiają obrzędy ku chwale swoich Bogów ? Zabijają z powinności? Bandyci , jak już tłumaczyłem na ts , zabijają żeby zarabiać ,ponieważ muszą.
Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
LoozaQ

LoozaQ

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 3:20 pm

No to kur*a kto zabija dla pieniędzy? Zabójcy czy bandyci?

Ja jestem PRZECIW, bo jak mówili to jest kopia zabójców, a pomysł ze Skyrim'a.

Odp: Oni i oni? Tyle że bandyci z potrzeby , a Zabójcy z chęci bogactwa.
Powrót do góry Go down
Zireael

Zireael

Liczba postów : 153

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 6:46 pm

1.Gildia Zabójców zmienia nazwę na Najemników
2.Mroczne Bractwo staje się mini-elitarną-nacją
4.Bandyci zostają bandytami
5.Nie zauważyłeś, że nie ma punktu 3
6.???
Powrót do góry Go down
privateone

privateone

Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 7:31 pm

A gildia my little pony tez bedzie? Dyskretna gildia poszukiwaczy przygod! Zlecenia przekazywane bylyby kolorowa tecza, dzialalyby jak wojownicy yerdyn, tylko zamiast zaklinaczy w Char (a i my little pony przejmie mozliwosci zaklinaczy i beda teraz wojowniko-zaklinaczami), wtedy bedzie balans sil miedzy char-yerdyn, bo przeciez nikt nie pamieta o iyash i quehati.
Nie klocmy sie juz, werdykt coraz bardziej sie przesuwa na TAK, wiec lud chyba zdecydowal.

Sadzio nie chcialbym byc "straszny" ale z ogolnego punktu widzenia tej calej biesiady nad MB, to tylko TY i wodzu bronicie MB, a jest tego 3 strony, ale wiadomka, yerdyn pasuje odebrac Charowi zarobek, a adminowi nie pasuje usunac wlasnego pomyslu, no bo jak to, "przeciez jestem bogiem, uswiadom to sobie".

Ostatnio zmieniony przez privateone dnia Czw Gru 22, 2011 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 7:34 pm

Tak, bo kucyki są bardzo RP -.-
Powrót do góry Go down
Dhuum

Dhuum

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 7:44 pm

Własnie a poza tematem uważasz że Mroczne Bractwo by pomagało komuś ? Działa na własną rękę a poza tym priveone może już lepiej skończ a nie wszystkich w okół obrażasz ? jak ci coś nie pasuje to wypad i idź grać w swoje little pony czy kubuś puchatek

Jak widać mimo tego że admini /królowie itp są młodzi to są bardziej ogarnięci od wielu osób
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 7:52 pm

Nie wytrzymuję... pisałem już że NIE CHCE TEJ GILDII DLA YERDYNU, TYLKO CHCE ŻEBY BYŁO OSOBNĄ MINI-NACJĄ!
Powrót do góry Go down
Salatko

Salatko

Liczba postów : 280

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 7:57 pm

sadzio ma rację! nikt nie chce, żeby to była gildia! tylko żeby to była niby-nacja coś na styl bandytów! Smile
Powrót do góry Go down
Sephiroth

Sephiroth

Liczba postów : 160

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 8:41 pm

Salatko
Czw Gru 22, 2011 8:57 pm
sadzio ma rację! nikt nie chce, żeby to była gildia! tylko żeby to była niby-nacja coś na styl bandytów! Smile
soty ale wszyscy to pojecie wzgledne, a jedna z 2 nacji(char) które maja najwiecej do powiedzenia w tej sprawie (char i yerdyn )
jest za tym aby mroczne bractwo nie pwostalo
Powrót do góry Go down
Dhuum

Dhuum

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 10:07 pm

Mini nacja - było by ciekawie . Mógł bym sporządzić wszystko dotyczące tej nacji Very Happy

Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitimeCzw Gru 22, 2011 10:33 pm

Zostanie to trochę inaczej poprowadzone - powiem w skrócie zapraszam do kupców Smile
Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [RP] Gildia - Mroczne Bractwo   [RP] Gildia - Mroczne Bractwo - Page 2 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[RP] Gildia - Mroczne Bractwo
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nowa Gildia - Mroczne Bractwo
» Mroczne bractwo
» [Praca] BlackRose
» Gildie- propozycje
» [Gildia] BartekFCB

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach