BlackRose
Liczba postów : 15 Join date : 04/12/2011
| Temat: [Praca] BlackRose Pią Sty 13, 2012 4:33 pm | |
| Nick: BlackRose Wiek: 15 Imię RP: BlackRose Wiek RP: 15 Status społeczny: Chłop Gildia (nie konieczne): Jeszcze nie mam Preferowana Praca: Może być każda. Wydobywanie kamienia, wegla, zelaza, uprawa roli, zbieranie jedzenia albo rąbanie drewna. Preferowana Płaca: Ile dana osoba da. Od siebie: Zbieram pieniądze, by być mieszczaninem, by dojść do gildii, by został uznany mój status czy coś w tym stylu.. Jest to dla mnie bardzo ważne więc nie będę się lenić. | |
|
Kotex
Liczba postów : 32 Join date : 03/01/2012
| Temat: Re: [Praca] BlackRose Sob Sty 14, 2012 8:23 am | |
| - BlackRose napisał:
Gildia (nie konieczne): Jeszcze nie mam Jak to nie!? | |
|
BlackRose
| Temat: Gildia Sob Sty 14, 2012 12:03 pm | |
| No bo mnie w końcu nie przyjąłeś, tak? Bo muszę być mieszczaninem.. Przynajmniej tak zrozumiałam.. | |
|
Kotex
Liczba postów : 32 Join date : 03/01/2012
| Temat: Re: [Praca] BlackRose Sob Sty 14, 2012 12:44 pm | |
| przyjąłem na czeladnika... | |
|
BlackRose
| Temat: Gildia Sob Sty 14, 2012 6:09 pm | |
| Aha, spoko. ;] A kto to wgl? Ale i tak kasy potrzebuję więc.. xD Korekta: Nick: BlackRose Wiek: 15 Imię RP: BlackRose Wiek RP: 15 Status społeczny: Chłop Gildia (nie konieczne): Gildia Rolników (lyash) Preferowana Praca: Może być każda. Wydobywanie kamienia, wegla, zelaza, uprawa roli, zbieranie jedzenia albo rąbanie drewna. Preferowana Płaca: Ile dana osoba da. Od siebie: Zbieram pieniądze, by być mieszczaninem. Jest to dla mnie bardzo ważne więc nie będę się lenić. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: [Praca] BlackRose | |
| |
|