| Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków | |
|
+23Chepesz Kotex SokZiemniaczany Sidvaer mamaraga Dominik Avril MasterKrashed WodzuPL Azzin'Oth TaBaS98koo SplashArt ReTTy98 Daiqe GhostMaster66 LordRossiol Lowcakur Salatko Theirin Hector Xanter Dzamber KKProgamer 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
MasterKrashed
Liczba postów : 126 Join date : 19/11/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 6:58 pm | |
| Ja osobiście nikogo nie zabijam mimo iż jestem bandytą. Tylko jedną osobę zabiłem, gdy ta mnie zaatakowała gdzieś na drodze, broniłem się. Nie zabijam ludzi przy samym mieście, odgrywam bandytę - napadam ludzi którzy idą sami drogą do innego miasta lub weszli gdzieś w głąb lasu. Zawsze jest jakaś okazja by zdobyć kilka przedmiotów. | |
|
| |
KKProgamer
Liczba postów : 115 Join date : 27/11/2011 Age : 32 Skąd : Pomorze
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 6:59 pm | |
| I tacy Bandyci powinni być.
A nie że wchodzą do miasta albo blokują bramy - to nie bandyta.
Bandyta ma być coś w rodzaju ukrywania się i napadania z nienacka na kogoś a nie jawne wystawianie się i blokowanie bramy. Tak więc sądzę że Żelazny Miecz - to za dużo. Kamienny = O.K
| |
|
| |
Avril
Liczba postów : 19 Join date : 03/12/2011 Skąd : Z zadupia ;]
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 7:01 pm | |
| Stanie i zabijanie pod bramą jest non-rp powinien być ban za takie coś.... | |
|
| |
KKProgamer
Liczba postów : 115 Join date : 27/11/2011 Age : 32 Skąd : Pomorze
| Temat: . Sob Sty 07, 2012 7:03 pm | |
| To już mówiłem adminom Lecz nie zwracali uwagi. Myślę że taki "duży" temat się zrobił i że na ten temat postanawią coś uczynić po za PvP off na 7 dni. Np. Blokowanie Bramy, Kampienie blisko murów i bramy = ban/kick. | |
|
| |
MasterKrashed
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 7:12 pm | |
| Tak, tacy właśnie bandyci powinni być...
Tylko znowu tacy anty-wrogowie bandytów też mnie wkurzają. Pytam się jak sprawdzić stan denarów mojego konta, a tu jeden pan wyrzuca się i spamuje "NIE GADAJCIE MU, TO BANDYTA, NIECH SAM SE RADZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" I tak kilka razy napisał, co mnie bardzo zdenerwowało. Jak już kilka osób pisało - widzicie bandytów stojących pod bramą z broniami róbcie screeny i na forum. Dostaną bana i po kłopocie. | |
|
| |
GhostMaster66
Liczba postów : 151 Join date : 27/11/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 7:29 pm | |
| Możesz podać mi na pw nick tego, kto tak do Ciebie pisał? | |
|
| |
Dominik
Liczba postów : 102 Join date : 18/12/2011 Age : 26 Skąd : Białystok
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 10:36 pm | |
| Dlaczego na screenach jest maniok i Czarny Baron? jak oni są z Quehati więc nie wiem dlaczego mówisz że bandyci was atakują oni napewno przyszli wam pomóc z bandytami a wy mówicie że to bandyci... | |
|
| |
mamaraga
Liczba postów : 133 Join date : 20/11/2011 Age : 26 Skąd : Zabrze
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 11:17 pm | |
| Przyszli i chcieli nas zaatakować, biegali za mną aż do angvaru | |
|
| |
LordRossiol
Liczba postów : 153 Join date : 28/11/2011 Age : 27
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 11:19 pm | |
| - MasterKrashed napisał:
- Ja osobiście nikogo nie zabijam mimo iż jestem bandytą. Tylko jedną osobę zabiłem, gdy ta mnie zaatakowała gdzieś na drodze, broniłem się. Nie zabijam ludzi przy samym mieście, odgrywam bandytę - napadam ludzi którzy idą sami drogą do innego miasta lub weszli gdzieś w głąb lasu. Zawsze jest jakaś okazja by zdobyć kilka przedmiotów.
Wzorowy bandyta,bo przecież tak głównie zarabiali,nie wpychali się na główne drogi (czasami) ale głównie w głąb lasu i innych zakamarkach. | |
|
| |
Sidvaer
Liczba postów : 10 Join date : 30/12/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 11:21 pm | |
| Tak campic to powinni zabójcy xD (nie chce nikogo obrazić) | |
|
| |
SokZiemniaczany
Liczba postów : 2 Join date : 07/01/2012
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 11:35 pm | |
| Nie lepiej po prostu zrobić w stolicach i trochę dalej tak z 10 kratek strefę NON-PVP? Wtedy bandyci będą mogli sobie stać pod bramą bo nikogo nie zabiją. Oraz łatwiej będzie dostać się do miasta i z niego wyjść. | |
|
| |
GhostMaster66
Liczba postów : 151 Join date : 27/11/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Sob Sty 07, 2012 11:40 pm | |
| Tak, i otworzymy bramę i bandyci wbiegną do miasta, potem weź się ich pozbądź. | |
|
| |
SokZiemniaczany
Liczba postów : 2 Join date : 07/01/2012
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 2:04 am | |
| Po: 1. Nikt nie karze ci otwierać bramy. 2. Jeśli nawet wejdą to przecież są cubboidy, lwc i jeśli dobrze pójdzie to NON-PVP 3. Do miasta jeśli już to wejdzie kilku bandytów, po to żeby pohandlować, bo po co mają wejść do zabezpieczonego miasta, w którym nic nie będą mogli zdobyć? | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 7:15 am | |
| po 1. To tylko "łowcy" mogą otwierać bramy za pozwoleniem Jacoba lub Sadhu (właściwie zależy kto jest) po 2 Nie wiem czy wiesz, ale tacy bandyci już raz weszli nam do miasta, ja przy tym nie byłem ale wiem, że było ich trudno wykurzyć po 3 powiem mi czy sam wierzysz w to co mówisz?? : "po to żeby pohandlować, bo po co mają wejść do zabezpieczonego miasta, w którym nic nie będą mogli zdobyć?" z tego co mi się zdaje to zrobili wytrychy i mogą usunąć LWC i jeszcze, jak zobaczę jakiegoś Bandytę od razu go zabije, takie ścierwo nie powinno się pałętać pod bramami Iyash!! | |
|
| |
TaBaS98koo
Liczba postów : 132 Join date : 11/12/2011 Skąd : idk
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 7:58 am | |
| Hah , poczekamy zobaczymy kto kogo będzie tępił | |
|
| |
Xanter
Liczba postów : 114 Join date : 22/12/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 9:39 am | |
| Ścierwo? By nie było non-pvp już byś nie żył pare razy! | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 9:52 am | |
| Gdyby było pvp bym zabił dzisiaj 2 razy jednego bandyte, kręcił się koło Iyash i nawet wlazł do miasta | |
|
| |
Kotex
Liczba postów : 32 Join date : 03/01/2012
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 6:46 pm | |
| Na dodatek wiecie co dziś na OCC usłyszałem? Że kryjówki bandytów są ulokowane za stolicą Iyash... Myślę że to powinno być przynajmniej inna droga gdyż każdy bandyta idzie do siebie naszą drogą... A przez 2 godz. wyjść do Angvar nie mogłem bo a jakże 3 bandytów, kamienne miecze... a co mogłem w mieście robić?! Jabłka zbierać!? Jestem za usunięciem bandytów albo dać im tereny obok różnych stolic nie tylko tej jednej naszej... Bo ktoś widział bandytę obok Yerdyn lub Char? | |
|
| |
MasterKrashed
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 7:19 pm | |
| Człowieku, co Ci zrobią skoro PVP JEST WYŁĄCZONE?! A położenie naszego miasta napisał MarekZet, więc wiesz. Moglibyśmy zrobić niedaleko każdego miasta, ale niestety możemy tyko jedno główne miasto mieć, a reszta jest bez cuba, więc bez sensu to by było. Przyjdzie jakiś zwykły chłop nawet, nikogo z bandytów nie będzie w obozie i rozwali nam cały obóz. | |
|
| |
Kotex
Liczba postów : 32 Join date : 03/01/2012
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 7:36 pm | |
| A KTO POWIEDZIAŁ ŻE TO BYŁO WTEDY KIEDY BYŁO WYŁĄCZONE PVP?! | |
|
| |
MasterKrashed
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Nie Sty 08, 2012 7:41 pm | |
| A tak trudno zrobić screeny i na forum wstawić? Dostaną za takie coś bana. Proste? | |
|
| |
Chepesz
Liczba postów : 4 Join date : 08/01/2012
| Temat: Nacja Strażnik! Czw Sty 12, 2012 3:27 pm | |
| Podobno istnieje taka nacja Strażnicy którzy mają zabijać bandytów!
| |
|
| |
Molom
Liczba postów : 484 Join date : 13/11/2011 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Czw Sty 12, 2012 3:29 pm | |
| Każda nacja ma gildię która musi bronic nacji. Nie ma nacji strażnicy... | |
|
| |
Przemek
Liczba postów : 66 Join date : 18/12/2011 Age : 26
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Czw Sty 12, 2012 4:56 pm | |
| Zaobserwowałem to dzisiaj: o godz. 17.00 poszedłem z towarzyszami na lyash. nie czekaliśmy długo, i ktoś z was otworzył bramę...
Wniosek: Sami sobie robicie kłopoty zamiast siedzieć w mieście i coś robić, to stoicie jak "głupki " przed bramą oczekując na cud.. I zamiast coś robić, to patrzycie na bandytów i później jakiś niedorozwinięty neo-kid otwiera bramę.. Rzeź gotowa... Wszyscy na wyciągniecie ręki.... nawet król..... A później skarga że to bandyci "nie ogary" | |
|
| |
Marnios
Liczba postów : 361 Join date : 14/11/2011
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków Czw Sty 12, 2012 4:59 pm | |
| No ale trochę rp raczej w średniowieczu bandyci nie czekali pod miastem aż otworzą bramę i ich wpuszczą | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków | |
| |
|
| |
| Usuniecie niby nacji "Bandyci" - Dotyczy Iyashijczyków | |
|