Arivern
Liczba postów : 56 Join date : 19/11/2011 Age : 27
| Temat: Poradnik Łowcy Czw Sty 05, 2012 2:05 pm | |
| Nudziło mi się, więc napisałem krótki poradnik dla łowcy. Oto on:
Miecz: Jeżeli chcemy kupić zaklety miecz, należy najpierw zwracać uwage na to, czy posiada on "Knockback". Jest to oczywiste, poniewaz podczas walki można odepchnąć przeciwnika i dalej naparzać z łuku. Miecz nalezy stosowac w ostatecznosci, po prostu walac w klawiature, a parowanie ciosów prawie wogóle sie nie przydaje w walce wrecz. Jeżeli możesz zdobądź miecz z knockbackiem oraz podpaleniem.
Strzelanie: Na długi dystans należy strzelac oczywiscie z najmocniej naciagnietego luku(stopien naciagniecia 4), jednak jezeli cel podejdzie blizej nie nalezy napinac luku na maksa, bardziej oplaca sie strzelac prawie najbardziej(3) a jezeli jescze blizej z poziomu 2, poniewaz jest on szybki i moze uniemozliwic przeciwnikowi"dojsc do głosu"
eliksiry: Zawsze nalezy miec przy sobie eliksir szybkosci, aby w razie nie spodziwanego taku mozna bylo szybko zwiekszyc odległosc. Jeżeli idziemy gdzies na walke, warto mieć przy sobie: -2 eliksiry lecznicze, najlepiej 1 rzucany 2 nie -2 spowalniajace(rzucane oczywiscie) -2 szybkosci(1 rzucany drugi normalny) Rzucane maja ta przewage, ze sa natychmiastowe, ale mozna przez przypadek uleczyc nimi przeciwnika.
Pancerz: Jezeli mamy zdobyc zaklety, lepiej wziasc ten co chroni przed mieczem. Logiczne
Porady: 1.Strzał nigdy za mało, zbieraj wszystkie jakie możesz i je magazynuj. 2.W rece zawsze trzymaj miecz, aby móc szybko zainterwaniowac w razie ataku na ciebie z zaskoczenia. 3.Miej przy sobie zawsze stack dirtu, dzieki temu bedziesz mogl("bunkier" potem oczywiscie posprzątaj) sie prowizorycznie zabunkrowac. 4.Konecznie upewnij sie, ze przeciwnik jest sam 5.Stwórz troche rybnków cukrowych na creative i postrzelaj do nich aby poćwiczyć
@down bo te zwylke trzeba pic przez ok 3 sek. , a rzucane sa natychmiastowe, i mozna ich uzyc na paru osobach(niestety tez na przeciwniku)
Ostatnio zmieniony przez Arivern dnia Czw Sty 05, 2012 7:11 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
|
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Poradnik Łowcy Czw Sty 05, 2012 2:14 pm | |
| A pytanie mam, czemu eliksir Hp rzucany ? tak jak szybkości
| |
|
Flixer
Liczba postów : 4 Join date : 05/01/2012
| Temat: Re: Poradnik Łowcy Czw Sty 05, 2012 4:37 pm | |
| Salatko bo jak przeciwnik podejdzie to nie będzie pytał czy już wypiłeś eliksir ;3 | |
|
groith
Liczba postów : 196 Join date : 22/11/2011 Age : 26 Skąd : Polska,Poznań
| Temat: Re: Poradnik Łowcy Czw Sty 05, 2012 4:40 pm | |
| Jak kogoś eskortujesz to ruzcany sie moze przydac | |
|
JacobTab Król Iyash
Liczba postów : 249 Join date : 30/11/2011 Age : 31 Skąd : ja mam wiedzieć?
| Temat: Re: Poradnik Łowcy Czw Sty 05, 2012 5:37 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Poradnik Łowcy | |
| |
|