gachowy
Liczba postów : 1 Join date : 14/12/2011
| Temat: gachowy wita Sro Gru 14, 2011 7:12 pm | |
| <RPG_mode=on> - Cytat :
- *Na podest weszła chuda, zakapturzona postać. Niepewnie rozejrzała się po tłumie, po czym zdjęła kaptur, odgarnęła włosy z twarzy i niepewnym chrząknięciem zaczęła swoją przemowę*
-Ekhm... Przepraszam? -Czego chcesz włóczęgo?! - odkrzyknął ktoś z tłumu -Ja... Ja chcę się tylko przywitać... - niepewnie powiedziała postać. -Waszmość chce się przedstawić? Patrzcie Pany! - szyderczo zaśmiał się opasły mężczyzna siedzący przy barze, po czym skierował swoją gębę w stronę kufla z piwem. -Elisthime Va Quaenor! - odrzekł. Nagle tłum, pogrążony w biesiadzie umilkł. Zapadła głucha cisza. -Jesteś... Quaenorem? - w końcu nerwowo zapytał jeden z biesiadników. -Tak. Jam jest Quaenorem. gachowy z rodu Isaelin. - goście karczmy nadal wykonywani niepewne ruchy. Karczmarz, który dotychczas nerwowo przecierał kieliszek, nalał sobie doń trunku spod lady, po czym jednym chaustem opróżnił kieliszek. -Nie proszę was o wiele. Wiem, że czujecie lęk przed mym znamieniem - podniósł lekko rękę, po czym odsłonił rękaw - jednak nie przychodzę tu w złych intencjach. Szukam jedynie izby, w której mógłbym przeczekać najbliższą zimę. Mieszkańcy Thandoru, nie wspominają dobrze ostatniej wizyty Quaenora - jednak to zupełnie inna historia. Kiedy tłum powoli budził się po szokującym wyznaniu, gachowy zeskoczył z podestu i podszedł do baru. -Karczmarzu, ile za kufel krasnoludzkiego porteru? *Tłum zaczął odżywać, rozmowy ponownie zaczęły rozbrzmiewać w karczmie. Goście jednak, nadal z lekkim przerażeniem patrzyła się w stronę przybysza...* <RPG_mode=off> A teraz po normalnemu Trafiłem na stronę poprzez MPCForum. Po tym co czytałem na tym forum, wydaje mi się, że może to być naprawdę ogarnięty serwer RPG Nazywam się Kamil i jestem z niechlubnej stolycy. Aktualnie jestem w trakcie 'nauki' do majowej zagłady (czyt. matury). W MC grywam od wersji 1.2_01. Podczas swojej przygody z MC, prowadziłem kilka nieistniejących już serwerów. Interesuję się branżą IT (z wyszczególnieniem spraw związanych z sieciami, z webmasterką), fantastyką (kilka poprowadzonych sesji, własne opowiadanka) oraz sportem (Legia-Real-Arsenal). A no i zapomniał bym o muzyce W moim sercu swoje miejsce ma reggae, rock, metal, polski rap, dubstep, orchestral. Do tego, jestem w trakcie organizacji sporego koncertu reggae No i to było by chyba wsio. Pozdrawiam | |
|
Adamzz
Liczba postów : 247 Join date : 22/11/2011 Age : 27 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: gachowy wita Sro Gru 14, 2011 7:47 pm | |
| | |
|
luq12233
Liczba postów : 50 Join date : 07/12/2011 Age : 27 Skąd : Pomorze !! :P
| Temat: Re: gachowy wita Sro Gru 14, 2011 9:58 pm | |
| Witam, cie przybyszu | |
|