| Nabór na przedstawicieli gildii | |
|
+36KKProgamer Gotiii grekoimperator LordRossiol UzU123 Eomund Maguniu Iorweth12 DreN Tydon Adaminho1 Ovvca mastergogo Gimbas God kamyczok1 figaj groith Achmen Salted Manana Daiqe RAV nikusek007 MrCzarny MarekZet izuleczka NeraVo potkan951 KaMaZZ Diwex99 Sadzio Molom Marnios nomaf WodzuPL 40 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Iorweth12
Liczba postów : 108 Join date : 19/12/2011
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pon Gru 19, 2011 2:51 pm | |
| Owszem kliknąłem ,,Grupy'' wybrałem bandytów i wysłałem. Dzięki za pomoc,ale i tak będę chciał stworzyć moją własną osadę. | |
|
| |
Maguniu
Liczba postów : 62 Join date : 23/12/2011 Age : 31 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pią Gru 23, 2011 4:28 pm | |
| Wybrane miejsce:Gildia Budowniczych CharNick:Maguniu (premium mam założone :/ ) Wiek:19 Mikrofon?: Jasne Doświadczenie w wybranym zawodzie: Uwielbiałem klocki lego. W minecrafcie jest podobnie Czas spędzany na serwerze: Zależy. Pracuję, więc będę raczej wieczorami. Miasto:Char Znajomość terenu(nie dot. przed startem): Ano Przyjęty!
Ostatnio zmieniony przez Remidion dnia Pią Gru 23, 2011 9:32 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Eomund
Liczba postów : 58 Join date : 18/12/2011 Age : 30
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pią Gru 23, 2011 5:21 pm | |
| Wybrane miejsce: Gildia Tropicieli Nick: Eomund Wiek: 17 Mikrofon?: Posiadam Doświadczenie w wybranym zawodzie: Przede wszystkim - myślę, że dam radę zapanować nad członkami, a pewnie to będzie moje główne zadanie. Oprócz tego nie widzę niczego trudnego w szukaniu minerałów czy ruin, problem może być z ich oznaczeniem, ale dam radę Czas spędzany na serwerze: głównie wieczorami, koło 2-4 h Miasto: Yerdyn Znajomość terenu(nie dot. przed startem):Przyjęty! | |
|
| |
UzU123
Liczba postów : 45 Join date : 22/12/2011
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pią Gru 23, 2011 7:09 pm | |
| Wybrane miejsce: Rzemieślnicy Nick: UzU123 Wiek: 13 Mikrofon?:Posiadam Doświadczenie w wybranym zawodzie:Znam większość przepisów rzeczy. 3/4 na 100%. Jak mam czas to ucze się reszty receptur oraz alchemii. Nauczenie się przepisów to nic trudnego. Myślę, że będzie mi się miło i przyjemnie pracowało z członkami. Czas spędzany na serwerze:Zależy raczej będzie siedział na serverze 2-3h a na forum często. Miasto:Quehati Znajomość terenu(nie dot. przed startem):
Przyjęty! | |
|
| |
LordRossiol
Liczba postów : 153 Join date : 28/11/2011 Age : 27
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pon Sty 02, 2012 2:06 pm | |
| Wybrane miejsce:Przedstawiciel oddziału Char w Anvgar Nick:LordRossiol Wiek:15 Mikrofon?:Póki co nie mam,posiadam umiejętność szybkiego pisania,być może będę miał mikrofon,TS w każdym razie mam. Doświadczenie w wybranym zawodzie:Grałem na paru serwerach i piastowałem stanowisko kupca. Nie jest mi to obce,i myślę że spisze się na tym stanowisku. Czas spędzany na serwerze:3-5h Miasto:Stolica Char Znajomość terenu(nie dot. przed startem):Ym,szybko zapoznam się z terenem po starcie więc dobra.
Przyjęty! | |
|
| |
grekoimperator
Liczba postów : 12 Join date : 02/01/2012 Age : 33 Skąd : sie biorą tacy debile
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 5:26 am | |
| Wybrane miejsce:Gildia Zabójców Nick:Greko Wiek:20 Mikrofon?:jest Doświadczenie w wybranym zawodzie:co chodzi o przywództwo to mam duże doświadczenie.Na innym serwerze podczas jego edycji dowodziłem gildiami które były najlepsze,bardzo dobrze zorganizowane. Potrafię dowodzić ludźmi [/i] Czas spędzany na serwerze:ponad 6 godzin Miasto:Yerdyn Znajomość terenu(nie dot. przed startem):---
Ostatnio zmieniony przez grekoimperator dnia Wto Sty 03, 2012 4:11 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Maguniu
Liczba postów : 62 Join date : 23/12/2011 Age : 31 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 10:12 am | |
| O ile wiem, gildia zabójców ma już przedstawiciela. Jeśli Cię interesuje, mistrz budowniczych w Char jest wolny. | |
|
| |
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 1:45 pm | |
| On nie wie o co biega. W podaniu wybrał Yerdyn, a chce być mistrzem mej Gildii w Char ; > Greko, nie możesz mieć tej Gildii, gdyż jest ona "zajęta" i jesteś w innej nacji. | |
|
| |
grekoimperator
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 4:11 pm | |
| wiem o co "biega" zakradł się błąd chodziło mi bardziej o to aby gildia Zabójców była również w Yerdyn albo gildia o innej nazwie ale przywilejach identycznych Z tego co zrozumiałem to zabójców wynajmuje się na wojnę, wiec co będzie jeżeli char będzie miało wojnę z Yerdyn,albo z inną nacją.Wtedy tylko oni dodatkową ilość graczy na wojnę bo takowa gildia jest u nich i dodatkowi gracze z takim eq to znacząca przewaga w rozgrywce
co do stanowiska dowódcy zabójców to raczej puki serwer nie wystartuje to może zwolni się to stanowisko, a podanie warto złożyć jak się tego oczekuje
Ostatnio zmieniony przez grekoimperator dnia Wto Sty 03, 2012 4:23 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sadzio
Liczba postów : 653 Join date : 13/11/2011 Skąd : Odmęty twoich koszmarów...
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 4:14 pm | |
| Nasza armia nosi diamentowe zbroje i żelazne miecze, więc nie sądze żeby Zabójcy zachwiali jakąś równowagę. A gdyby taka gildia byłaby u nas to już wogóle byśmy byli nie do pokonania... | |
|
| |
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 4:16 pm | |
| Greko, jednak nie wiesz o co biega. Każda nacja ma swoje własne unikalne Gildie. Poza tym jak napisał Sadzio, macie dobrą Gildię. | |
|
| |
grekoimperator
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 4:31 pm | |
| - NeraVo napisał:
- Greko, jednak nie wiesz o co biega.
Każda nacja ma swoje własne unikalne Gildie. Poza tym jak napisał Sadzio, macie dobrą Gildię. jak nie wiem jak wiem unikalne(niepowtarzalne)Zmieniając nazwę i zadania ale zostawiając ten sam dobór eq tworzymy unikatowa gildie Sadzio rozwalę każdego jak ja będę w żelaznej zbroi i diax mieczu na diax zbroje i żelazne miecz i ty tez wygrasz przetestuj to ps raczej w zimie bardziej by pasowała gildia Barbarzyńców niż wojowników,ale to już moje zdanie | |
|
| |
Sadzio
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 03, 2012 4:33 pm | |
| Jeśli będzie to jakiś większy problem to zaczne działać aby się przeciwstawić tym zbroją żelaznym, ale narazię to mi nie wygląda na coś poważnego. | |
|
| |
Gotiii
Liczba postów : 41 Join date : 30/12/2011 Age : 32
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Czw Sty 05, 2012 10:52 am | |
| Wybrane miejsce: Gildia Budowniczych Nick: Gotiii Wiek: 19 Mikrofon?: jest Doświadczenie w wybranym zawodzie: Jak tu nie umieć "budować" w takiej grze Nie jestem jakimś artystą ale budować coś na poziomie umiem. Czas spędzany na serwerze: od 21 do nawet i 5 rano jeśli trzeba. Czasem uda się wejść wcześniej ale to są stałe godziny mego siedzenia na kompie. Miasto: CharZnajomość terenu(nie dot. przed startem):---------- Przyjęty! | |
|
| |
KKProgamer
Liczba postów : 115 Join date : 27/11/2011 Age : 32 Skąd : Pomorze
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pią Sty 06, 2012 9:58 am | |
| Wybrane miejsce: Gildia Budowniczych w Iyash Nick: KKProgamer Wiek:20 Mikrofon?: Posiadam Doświadczenie w wybranym zawodzie:Dość duże. Jedynym moim minusem jest to, że dosłownie nie cierpie piachu :< Czas spędzany na serwerze:W Pon-Pt 1h-4h, w Sobotę od 10-22 albo 14-02. W niedzielę, godzinka do 3. Miasto:Iyash Znajomość terenu(nie dot. przed startem): --- Dodatkowe Informacje: Chcę być Przywódcą Gildii Budowniczych w Iyash, z powodu "offline" poprzedniego. Chcę stworzyć gildię i nająć szybko budowniczych. Myślę że do startu serwera powinienem się wyrobić.
Przyjęty! | |
|
| |
Sadzio
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Nie Sty 08, 2012 8:24 pm | |
| Potkan, strateg gildii wojowników przeszedł do kupców! Czyli ogłaszam że moecie się zgłaszać na stratega! | |
|
| |
Kotex
Liczba postów : 32 Join date : 03/01/2012
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 10, 2012 2:00 pm | |
| Wybrane miejsce: Gildia Rolników Nick: KotexPL Wiek: 13 Mikrofon?: Tak Doświadczenie w wybranym zawodzie: Jeśli chodzi o to z tym "Bardzo duże" to wiem jak efektywnie uprawiać różne gatunki roślin, poświęcał bym na to dużo czasu i pomagał innym Rolnikom Czas spędzany na serwerze: Jak najdłużej Miasto: Iyash Znajomość terenu(nie dot. przed startem): Bardzo dobra. Nomaf zrezygnował Link: https://thandor.forumpl.net/t1431-nowy-przywodca-gildiiBardzo duże, tzn. jakie? ...Przepraszam jaki punkt gdzie błąd? Przyjęty!
Ostatnio zmieniony przez Kotex dnia Wto Sty 10, 2012 5:40 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Wto Sty 10, 2012 4:54 pm | |
| Odszedł lider inżynierów, DreN! Składajcie podania na lidera | |
|
| |
Ronin
Liczba postów : 2 Join date : 11/01/2012
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Sro Sty 11, 2012 3:50 pm | |
| Wybrane miejsce: Gildia górników Nick: Ronin Wiek: 16 Mikrofon?: tak Doświadczenie w wybranym zawodzie: jak to każdy w minecrafcie Czas spędzany na serwerze: 1-2 h, może więcej Miasto: Quehati Znajomość terenu(nie dot. przed startem): Może być @down myslalem ze przedstawicieli, to chodzi o czlonkostwo, =S maly blad. W takim razie jak zostac zwyklym gornikiem?
Ostatnio zmieniony przez Ronin dnia Sro Sty 11, 2012 3:55 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
MarekZet
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Sro Sty 11, 2012 3:54 pm | |
| Gildia górników ma przedstawiciela... | |
|
| |
Szatan29
Liczba postów : 80 Join date : 29/12/2011 Age : 27 Skąd : Ponyville
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Sro Sty 11, 2012 5:18 pm | |
| Nie wiem czy gildia inżynierów w Yerdyn ma przedstawiciela ale ;P: Wybrane miejsce: Gildia Inżynierów Nick: Szatan29 Wiek: 14 Mikrofon?: tak Doświadczenie w wybranym zawodzie: Co do craftingu to Epicka a redstrone to tylko podstawy ;/ Czas spędzany na serwerze: Tyle ile się da (Mam szkołę dlatego wchodzę dopiero ok 14:10) Miasto: Yerdyn (Chyba ;P bo król mówił że mnie zaakceptował na forum ) Znajomość terenu(nie dot. przed startem): Dobra Odrzucony z powodu redstona. | |
|
| |
MarekZet
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Czw Sty 12, 2012 1:25 pm | |
| Poszukiwany przedstawiciel gildii zabójców! | |
|
| |
MasterKrashed
Liczba postów : 126 Join date : 19/11/2011
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii Pią Sty 13, 2012 5:56 pm | |
| Wybrane miejsce: Gildia Wojowników Nick: MasterKrashed Wiek:12 Mikrofon?:Tak Doświadczenie w wybranym zawodzie: Bardzo duże. Znam taktykę, więc wiem jak mam ustawiać moich wojowników, aby mieć bardzo duże szanse na wygrane. Dobrze się dogaduję z ludźmi, więc nie będzie i teraz tym problemu, a ludzi chętnie mnie słuchają. Potrafię współpracować z innymi i wydaję rozsądnie rozkazy. Znam kilka sztuczek w Minecrafcie oraz bardzo dobrze potrafię wykorzystywać teren na którym walczę. Czas spędzany na serwerze:1-4 h dziennie Miasto: Yerdyn Znajomość terenu(nie dot. przed startem): Bardzo duża, ok. 80%
Przyjęty! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nabór na przedstawicieli gildii | |
| |
|
| |
| Nabór na przedstawicieli gildii | |
|