Lowcakur
Liczba postów : 200 Join date : 14/11/2011
| Temat: Odejscie na czas nieokreslony Wto Sty 17, 2012 9:57 pm | |
| <Uwaga, lawina nieskromnosci i wywyzszania wlasnych zaslug> Coz, przyszedl ten czas. Gracz z jednym z najdluzszych stazow, ktory przezyl ponad 3 dlugie oczekiwania na wystartowanie swiata, wspomagal pomyslami, swoim czasem, oraz cietym jezykiem, niestety, musi opuscic Thandor na czas nieokreslony. Wiem, ze nikogo specjalnie to nie obchodzi, ale lubie napisac oficyjalne porzegnanie, przy ktorym wyplacze sie nieco. ^^ Ale, do rzeczy. Brak konta premium(ktore, niestety, przez dluzszy czas pozostanie poza mym zasiegiem), zmusza mnie do zakonczenia aktywnego zycia na forum. Taak, to juz jest koniec, nie taki jak przy Chartumie, ale koniec prawie ostateczny. Lowczy konczy swoja przygode z Markiem, Wodzem, Molomem, Jiyamem, Laskovem, Sadziem, KenjimDiwexem(specjalnie lacznie napisane), Tnij Prujem, oraz paroma innymi znajomymi graczami. Jelsi kogos pominalem, to znaczy iz albo zapomnialem, albo mam kogos w dupie. Wam pozostaiwam domysly, kto klasyfikuje sie do ktorej grupy Coz, Lowczy tak do konca to nigdy nie opusci Chartumu/Thandoru/Czegokolwiek, bedzie zawsze gotowy pomoc w rozwoju. Wiadomo, pod moim GG jestem zawsze, nic tylko spamic moja osobe. Nie gwarantuje, iz odpisze kazdemu niewartemu odpisu prymitywowi, ale dla ww. osob zawsze znaje czas Oraz dla paru innych takze. "Koniec i bomba, a kto czytal ten traba" W. Gombrowicz ~Łowczy Kur von Hackfleish, kochany wasz. PUPA PUPA PUPA | |
|
KaMaZZ
Liczba postów : 189 Join date : 19/11/2011 Age : 25 Skąd : Iyash
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony Wto Sty 17, 2012 10:07 pm | |
| Żegnaj, dużo osób odchodzi. Nie jestem adminem ale bym szukał modów na serwer | |
|
Minki1
Liczba postów : 82 Join date : 16/01/2012
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony Sro Sty 18, 2012 4:44 pm | |
| Żegnaj! Szkoda że odchodzisz! | |
|
Iorweth12
Liczba postów : 108 Join date : 19/12/2011
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony Sro Sty 18, 2012 4:52 pm | |
| KaMaZZ czytaj PW | |
|
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony Sro Sty 18, 2012 5:48 pm | |
| Żegnaj, każdy kiedyś skończy tu grę, ale na jego miejsce przychodzi kilku nowych, tak to już jest. Ja także skończyłem z Thandorem, nie ze względu na premium, ale ze względu na graczy, chociaż na forum nadal będę bardzo aktywny. | |
|
Laskov
Liczba postów : 222 Join date : 27/11/2011 Age : 26
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony Sro Sty 18, 2012 6:31 pm | |
| Lowca mam sprawę weź napisz mi swoje gg na pw ok ? ważne | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Odejscie na czas nieokreslony | |
| |
|