Liczba postów : 418 Join date : 12/11/2011 Age : 27 Skąd : Sopot
Temat: Odejście WodzuPL Pon Sty 16, 2012 9:14 pm
Witam! Co wy na to: Wy mnie nie lubicie , pracy nie doceniacie. To ja odchodzę , ok? Tutaj 50 powodów czemu powinienem odejść: Jestem najmniej pracującym administratorem , przecież konfiguracja oraz usuwanie błędów w pluginach to żadna magia i robi się to w sekundki! Jestem pewien , że Danio i reszta teamu poradzi sobie doskonale. Tylko na mnie były skargi Jestem utrudniaczem gry , nigdy nie odpowiadam na pytania oraz ignoruję ts. Jestem najwidoczniej przeciwieństwem dobrego administratora jestem pewien że Sruba , Sadzio czy Pierogi byłyby lepszymi adminami! Jestem także niszczycielem damskich opowieści! "Bangkok" był bardzo ładny Angela! Jestem uświadomiony mojego złego głosu dzięki bartozowi : "Lepszy glos niż wodza jego to sie sluchac nie da ;p" Jestem posiadaczem zbyt zajebistego jak na mnie dziecka: Psychicznego (chociaż to może być syn Jiyama nic nie wiadomo) Jestem administratorem , który nie umie ogarnąć serwera. Jestem świadomy słów Dania: "Jesteś pojebem" Jestem pewien że przeze mnie odszedł Dokanix. Jestem winny opóźnieniom. Jestem odpowiedzialny za złe nowiny. Jestem "złym gliną". Jestem za only-premium. Jestem za mało ambitny na Thandor. Jestem prostakiem , chujem i chamem. Jestem graczem Call of Duty i gram często z klanem. Jestem za słabym uczniem. Jestem za często "incognito" na ts. Jestem odpowiedzialny za sztuczność w walkach. Jestem oburzony zbyt krótkim strojem w skinie użytkowniczki Lexxy_. Jestem osobą która usuneła temat z kucykami. Jestem osobą która nie sprawdza podań. Jestem zbyt zajebisty żeby serwer funkcjonował ze mną. Jestem za wolny żeby wyłączyć serwer w putty. Jestem za sprzedawaniem alkoholu od lat 15. Jestem zbyt leniwy , aby ćwiczyć na W-F! Jestem za młody by adminować. Jestem przeciw ustawie SOPA. Jestem przeciw 90 % propozycji. Jestem za banem dla Sadzia. Jestem zbyt wulgarny. Jestem oschły dla zbyt dużej ilości user'ów. Jestem zbyt męski żeby płakać na Titanicu. Jestem pewien że dam radę znaleźć AdamZZa i go nakopać. Jestem pewien że moim idolem jest Alan z Kac Vegas "GRUBY". Jestem zakochany w moich majtkach z Kamasutrą. Jestem za Jokerem , nie Batmanem. Jestem w stanie wybić tyle żeby się całować z maską z drewna i skakać z klifu. Jestem HEJTEREM. Jestem przeciw : Diaxowe itemy dla króla. Jestem zmuszony do brania tabaki na nieciekawych imprezach. Jestem za usunięciem/przekształceniem Char. Jestem za współpracą z Craft-Site. Jestem do dupy w karaoke. Jestem pyskaty. Jestem przeciw kucykopodobnymi avatarami. Jestem nielubiany u wszystkich nacji. Jestem piratem. (akurat nie w MC ) Jestem zagrożony z fizyki i techniki.
Nawet 10 na tak nie mogę wbić :/
Ostatnio zmieniony przez WodzuPL dnia Pon Sty 16, 2012 10:21 pm, w całości zmieniany 29 razy
RAV Król Quehati
Liczba postów : 252 Join date : 22/11/2011 Age : 29 Skąd : Grodków
A wszystko przez to, że białe jest czarne a czarne jest białe :<
Nie, tak naprawdę to Wodzu się wygłupia. Wcześniej rocketował mnie, i bawił się w piłę. Wygłupialiśmy się dalej. Zbił mi powera do -10. Gadaliśmy o skargach, które na niego napisali i powiedział, że napisze temat o odejściu...
I to nie z mojej winy oczywiście. To są jego wygłupy.
P.S Dałem nie. Masz zostać!
Przestań się tak krytykować!
No coś pisałem! Przestań się krytykować!
Ile razy ty z edytujesz temat tyle razy ja cię będę powstrzymywał od odejścia.
Nie dajcie się! WSZYSCY dają nie. Nikt nie daje na tak!
Ostatnio zmieniony przez JT30 dnia Pon Sty 16, 2012 9:54 pm, w całości zmieniany 6 razy
Daiqe
Liczba postów : 93 Join date : 20/11/2011 Age : 28
1. Według tego co zrozumiałem, pracujesz niekiedy bardzo ciężko. Nie odpowiadasz, bo coś konfigurujesz. Ile razy na TS3 pisaliście: "Wodzu mam sprawę, możesz wpaść?", zamiast wejść na "Sprawy do Administracji"? Macie powód, dlaczego was zlewa. 2. Jedna admini robią to, drudzy tamto. Jeśli na serwerze byłby admin "Budowniczy", który zajmuje się klimatem gry, to czy będziecie pisać, że jest zły, bo nie załatwi waszych spraw? 3. Patrz punkt 1. 4. Niezły sarkazm Już widzę, jak Ci ludzie by ogarniali serwer. Sami siebie ledwo ogarniają nie ogarniają. 5. Nic o tym nie wiem. Tylko trochę słyszałem 6. Nie każdy ma "super-głos" do nagrywania. Trzeba być otwartym na krytykę. Poza tym nie jest taki zły 7. Rojo też jest psychiczny. I co? Mnóstwo osób go ubóstwia. Nie wstydź się dzieci :> 8. Ciężko samemu załatwiać sprawy serwera, gdy do ucha krzyczy Ci pincet osób, żebyś załatwił "TERAZ", "W TEJ CHWILI" ich sprawę. Są przecież inni admini, nie tylko Wodzu. 9. Danio jest głupi. Dziwie się, że nie powiedział tego do swojego "lóstra". 10. Pewności nigdy nie ma. Nie znam go, ale pewnie odszedł przez swoją niewiedzę. 11. NIGDY winny opóźnieniom jest jeden człowiek. Zawsze grupa ludzi. Ale częściowo to prawda. Ale Minecraft to nie życie (To STYL życia xD) 12. Ktoś musi je dawać. Jakby Marek je dawał, to jego by "trochę" nie lubili. 13. To ty jesteś policjantem O.o 14. Jesteś za wzmocnieniem, ulepszeniem serwera. Dlatego chcesz dołączyć do CraftSite i WIESZ, że jedyną metodą jest only-premium na serwerze. 15. Niezły kawał. Podziwiam Cię. Jest to jeden z NAJBARDZIEJ AMBITNYCH POMYSŁÓW JAKIE WIDZIAŁEM!!! (to nie znaczy, że najbardziej ). Jak na razie podołałeś i WIEM, że temu podołasz, gdy serwer zacznie w końcu się ulepszać. "Złe miłego początki" czy jakoś tak 16. Myślę, że chuja masz. W każdym z nas siedzi trochę chama. W Tobie też, ale często uzasadniony. 17. Od dzisiaj, każda osoba, gdy wróci do domu ma od RANA do WIECZORA grać w Minecraft. Nie wolno wam sprawdzać stron, pogadać z kumplami. TYLKO MINECRAFT. Pomyślcie jakbyście się czuli? Każdy chce mieć trochę luzu. 18. Nie wiem o co tu chodzi. Rozumiem, że chodzi o wyzwiska pod kątem no-life. Nie przejmuj się. Pewnie powiedział to "prostak, chuj i cham" 19. Kto wie co tam na Necie robisz. Może gadasz z kumplami. Może się uczysz. Może załatwiasz sprawy serwera. Kto wie? 20. Za to są odpowiedzialni NIEOGARNIĘCI gracze, którzy gdy zginą, od razu idą na walkę. Biorą strój i już są. Ci którzy się zakopują, wylogowywują itp. Wasza wina, nie Wodza. 21. <facepalm> 22. 23. Od tego jest kto inny. Mamy dużo moderatorów, kid-moderatorów. Niech harują. W końcu to ich zadanie. 24. Auto-krytyka, ze sarkazmem. Coś w twoim stylu. Nigdy nie widziałem, żebyś się miał lepszy od nich. Może to, że nie odpisujesz na TS czy w grze, jest tego przyczyną. A Morze jest głębokie i szerokie.
Dziękuję wszystkim za uwagę. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza to:
Spoiler:
Sadzio. Jesteś poj*****m, chorym, chędożonym, beznadziejnym, niedowartościowanym, powalonym, nieogarniętym, małoletnim debilem. Bufonie, farmazonie, bucu, wawrzonie, patafianie, palancie, nerdzie, wyskrobku, mizdrzaku , pryszczu, wągrze. Ty drucie, ty draniu, ty przykry typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany. Ty zębolu, ty szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty halibucie.
Ty ciągnij smuge, ty spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się, ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń, dzyń...
Przepraszam wszystkich, ale mam go dość. Nie wiem co z nim zrobić. Myśli, że jest śmieszny, a tak naprawdę to mogło Wodza urazić. Nie ważne co napisałeś potem. Jesteś debilem. A ja z debilami nie mam zamiaru rozmawiać. I mam bardzo głęboko w życi, co na ten temat sądzisz. Specjalnie dla Ciebie Sadzio
Spoiler:
DJTiger121
Liczba postów : 3 Join date : 14/01/2012
Temat: Re: Odejście WodzuPL Wto Sty 17, 2012 12:50 am
Sorry ale to ty na serwie pomagasz o 24 + dla mnie ( z tej strony MieszkoPL) i inne. Watpie zeby te oskarzernia byly prawdziwe i nie plyna one z ,,serca" Moim zdaniem nie odchodz olej cala administracje sa popierdoleni !
TaBaS98koo
Liczba postów : 132 Join date : 11/12/2011 Skąd : idk
Temat: Re: Odejście WodzuPL Wto Sty 17, 2012 5:47 am
Te 5 osób chce , żeby serwer nie istniał...
Hector
Liczba postów : 56 Join date : 27/12/2011 Skąd : się biorą dzieci?
Temat: Re: Odejście WodzuPL Wto Sty 17, 2012 7:37 am
Co do punktów dotyczących saadzia, sraadzia i kiełbasia: "Nie dystkutuj z debilami. Banuj ich"
Zagłosowałem na nie i uj.
RAV Król Quehati
Liczba postów : 252 Join date : 22/11/2011 Age : 29 Skąd : Grodków
Temat: Re: Odejście WodzuPL Wto Sty 17, 2012 11:08 am
Pytam się, po grzyba ? Ja wiem, jak cieżko pracujesz nad serwerem (Marek mi opowiadal) i chce, żeys został, serwer należy czesciwo do ciebie, ja ty odejdziesz , to kawalek serwera tez odejdzie.
(PS : Ale nie zapomnę z tym slotem, ale i tka się dogadaliśmy, dzieki Bogu ! : ) ))
Z toba można się świetnie bawić, przykładem ejst wczorajszy pojedynek na gołe klaty. Było śmiechowo : D
(wygrałeś bo masz wikeszego skilla !!)
Ostatnio zmieniony przez Thorin dnia Wto Sty 17, 2012 1:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
Wodzu, nie przejmuj się tymi noobkami. Razem z MarekZet pracujesz najwięcej nad serwerem, bez Ciebie te Królestwo nie będzie istnieć, i gdyby nie Ty na pewno by nie istniało... Chcesz odejść z powodu jakichś dzieci? Chcesz zostawić swój serwer? Te 40 tys. wejść na mpcforum i 2000 postów? Stworzyłeś razem z innymi adminami jeden z najlepszych serwerów RP, więc nie zostawiaj tego, na co poświęciłeś bardzo dużo godzin, jak widzisz większość Cię lubi i nie chce abyś odszedł, ja także.
Edit : Rozpisałem się, a co do punktu z Charem : nie dam usunąć swej nacji! :d
Zireael
Liczba postów : 153 Join date : 15/12/2011 Age : 30 Skąd : Pabianice/Łódź
@Edit Chwilka, chwilka, nie płaczesz na Titanicu ? Hmm, to już problem. A tak szczerze, to są jaja chyba bo kto by utrzymywał serwer, skoro SoRED jest na Ciebie ?
Ostatnio zmieniony przez Theirin dnia Wto Sty 17, 2012 2:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
JacobTab Król Iyash
Liczba postów : 249 Join date : 30/11/2011 Age : 31 Skąd : ja mam wiedzieć?
Wodzu co do gry w CoD'a to faktycznie ostatnimi czasy przez niego opuściłes grę Nie wyżalaj się i nie wskazuj na to aby ktoś pomyślał "Wodzu ma wyrzuty sumienia a przeciez tyle zrobił.. ojjj biedny" Zaciśnij poślady bądź jak chłop i do roboty ;d
Ostatnio zmieniony przez JacobTab dnia Wto Sty 17, 2012 2:40 pm, w całości zmieniany 3 razy
Sadzio
Liczba postów : 653 Join date : 13/11/2011 Skąd : Odmęty twoich koszmarów...
Omg, nie było mnie 4 dni, myślałem: pewnie nudy na forum. Ale na Was można liczyć, mam z 30 topiców do nadrobienia, uwielbiam Was ; ] Zagłosowałem na nie bo nie.