Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[Inne] Bandyci=Wolni

Go down 
+6
dominsz1
JT30
Theirin
MasterKrashed
Marnios
LordRossiol
10 posters
AutorWiadomość
LordRossiol

LordRossiol

Liczba postów : 153

[Inne] Bandyci=Wolni Empty
PisanieTemat: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 4:10 pm

Witam!
Jako iż sytuacja bandytów jest tragiczna,proponuję:
-Usunąć nacje bandyci ,wprowadzić nację ''Wolni''

Wolni mogliby być bandytami,wędrowcami a nawet zakładać własne wioski.

Uprawnienia nacji ''Wolni''
-Crafting miecza kamiennego,żelaznego
-Zbroja skórzana
-Crafting skrzyni
-Robienie craftingtable

Ogólnie to samo co bandyci ,Wolni mogliby Niszczyć na całej mapie,ale na wioski nie dostawali by Claima.
Powrót do góry Go down
Marnios

Marnios

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 4:38 pm

Ta czyli wolni to bandyci którzy mogą robić strażnice z dirta obok miast?
Powrót do góry Go down
LordRossiol

LordRossiol

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 5:05 pm

Nie.. Wolni mogą się zachowywać jak bandyci,a mogą także nie atakować nikogo.
Powrót do góry Go down
Marnios

Marnios

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 5:21 pm

No tak tylko wtedy bandyci stali się wolnymi i robili pułapki na całej mapie
Powrót do góry Go down
MasterKrashed

MasterKrashed

Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 6:05 pm

No właśnie, jestem na NIE. Dlaczego? Osoba taka ma przed nickiem prefiks [Wolny] i teraz nie wiadomo, czy go zabić czy nie. Może za nami iść, że niby nam pomaga i nagle nas zabija, co potem? Pełno będzie pułapek, itd.
Powrót do góry Go down
Theirin

Theirin

Liczba postów : 112

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 7:00 pm

O to chodzi w RP, nie wiesz kim jest ta osoba, większość z pewnością napisze : "Nie idę za tobą napewno mnie zabijesz bo jesteś "wolny" i nie wiem czy Ci ufać" - Przecież ten koleś powie IC że jest z twojej nacji i potrzebuje pomocy. Najpierw nauczcie się grać naprawdę dobrze Role Play, a później wbijcie na serwer.
Powrót do góry Go down
LordRossiol

LordRossiol

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 7:04 pm

Theirin napisał:
O to chodzi w RP, nie wiesz kim jest ta osoba, większość z pewnością napisze : "Nie idę za tobą napewno mnie zabijesz bo jesteś "wolny" i nie wiem czy Ci ufać" - Przecież ten koleś powie IC że jest z twojej nacji i potrzebuje pomocy. Najpierw nauczcie się grać naprawdę dobrze Role Play, a później wbijcie na serwer.
MeGusta!
O to chodziło,Wolni mogą powiedzieć jakie mają zamiary,lub nie. Poza tym nie mogliby robić pułapek na drogach i wokół królestw.
Powrót do góry Go down
MasterKrashed

MasterKrashed

Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 7:06 pm

Tylko znów znając życie będzie pełno takich dzieci co zaczną robić dziury w całej mapie i się nie będzie dało w ogóle wyjść za miasto, bo pełno pułapek będzie. NIE!
Powrót do góry Go down
JT30
Król Yerdyn
JT30

Liczba postów : 163

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeSob Sty 14, 2012 7:07 pm

Ja też jestem na nie. Widziałem dość dużo osób na serwie co robią to co Master napisał.
Powrót do góry Go down
dominsz1

Liczba postów : 18

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 6:11 pm

Nie...HaHa wolne żarty mogą rozwalać mapę przecież bo wbiciu neosów nic z tego serwa by nie zostało...
Powrót do góry Go down
Kregir

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 6:20 pm

Theirin napisał:

Dobrze więc, to gdzie tu rp jak bandyta wybiega z krzaków i mnie zabija gadając se na ooc ?
Wątpię czy by znalazło się więcej niż 3/4 "wolnych" odgrywających fabularnie swoją postać.Większość graczy wie tyle o rp co ja o balecie, więc nie za dużo.

Jestem na NIE.
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 6:24 pm

Wiem o co Ci LordRossiol. Nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale Bandytów już nie ma. Teraz to jest Nacja Bandytów. Mają sojusz (PON?) z dwiema nacjami. Oni mieli być wrogami WSZYSTKICH. Tobie chyba chodzi o zrobienie piątej nacji zamiast bandytów.
Powrót do góry Go down
Kregir

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 6:27 pm

Może by więc zakazać robienia sojuszy z bandytami?
Powrót do góry Go down
RAV
Król Quehati
RAV

Liczba postów : 252

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 7:14 pm

Dobry kierunek ale tą myśl trzeba było by ogarnąć Wink
Powrót do góry Go down
https://www.youtube.com/user/TheRAV666
JT30
Król Yerdyn
JT30

Liczba postów : 163

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 7:19 pm

Tak, zabronienie sojuszy byłoby wspaniałe. Pomijając to, że bandytów jest powyżej 70 Smile
Powrót do góry Go down
CerM97

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitimeWto Sty 17, 2012 7:31 pm

Ta jest powyżej 70 a gra z 10 :/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Inne] Bandyci=Wolni   [Inne] Bandyci=Wolni I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[Inne] Bandyci=Wolni
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [Inne]Minecraft 1.1