Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[Inne] Leśnicy

Go down 
+8
Azione
Sadzio
mamaraga
TwixPL
SilvEx
Marnios
Findan98
TaBaS98koo
12 posters
AutorWiadomość
TaBaS98koo

Liczba postów : 132

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 5:57 pm

Witam , mam propozycję. Więc wpadło mi do głowki pewien pomysł by leśnicy , drwale mogli używać mączki kostnej. Przyśpieszyło by to dalsze ścinanie drzewek i ich rozwój.

Oto plan:
Nacja podziemna(Zabija Szkieleta , wypada kość)Kość wędruje do Kupców(Oni biorą towar i płacą Nacji podziemnej)Następnie z rąk Kupców jako towar trafia do Nacji leśniej(Nacja leśna płaci Kupcom) i następnie do Drwali i oni tam craftują sobie mączkę kostną.

Dobry?? Wink
Powrót do góry Go down
Findan98

Liczba postów : 45
Skąd : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f26d6b1e0ae2682632970

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 6:02 pm

Jeśli to już niej est wprowadzone to uważam że powinni to wprowadzić, bo pomysł dobry.
Powrót do góry Go down
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f26d6b1e0ae2682632970
Marnios

Marnios

Liczba postów : 361

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 6:27 pm

A dlaczego nacja podziemna kości są też efektem ,,ubocznym'' pracy zaklinaczy
Powrót do góry Go down
SilvEx

SilvEx

Liczba postów : 141

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 6:38 pm

a może troszkę realistki? ..
Powrót do góry Go down
TwixPL

TwixPL

Liczba postów : 26

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 6:41 pm

Pomysł bardzo dobry podwoiło by to wydajność gildii leśników;p
Powrót do góry Go down
mamaraga

mamaraga

Liczba postów : 133

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:04 pm

Wolelibyśmy, leśnicy, kupować od naszych łowców Smile
Powrót do góry Go down
SilvEx

SilvEx

Liczba postów : 141

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:18 pm

Ludzie , to ma być serwer RP. Role Play = Odgrywanie ról (tzn. Odrywanie prawdziwego życia..) ,a ja osobiście nie widziałem nigdy proszku , który przyśpiesza wzrost roślin w tym przypadku drzew...
@Off
Tabasko.. widzę , że nie chcesz już być w osadzie (w której aktualnie jesteś)...więcej informacji znajdziesz na ostatniej str..
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Liczba postów : 653

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:22 pm

Tak, bo Strażncie Piekła i ich Nether jest jak najbardziej RP. Do tego miksturyki są tez jak najbardziej RP. Nie da się wszystkiego dać realistycznie!
Powrót do góry Go down
Azione

Azione

Liczba postów : 28

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:25 pm

RP to nie jest odgrywanie prawdziwego życia, w rp dostosowujesz się do świata jaki ci narzuca mp (w tym przypadku to jest minecraft). Jak dla mnie to jest dobry pomysł.
Powrót do góry Go down
LordRossiol

LordRossiol

Liczba postów : 153

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:31 pm

Zgadzam się,bone meal jest nieodłącznym elementem Minecrafta który jest sandboxem fantasy.
Jak najbardziej na tak,większa wydajność.
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

Liczba postów : 191

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:36 pm

Jako przywódca Gildii Leśników powiem tak:

Ja osobiście nie będę tego sprowadzał, bo uważam, że nie jest to potrzebne.
Jeśli ktoś mnie z gildii poprosi, to sprowadzę. Próbuję jakoś do Moloma napisać/pogadać na TS3, jak duże będziemy mieli pole. Jak się okażę, że będzie tak duże, że gdy zetniesz wszystkie drzewa to już stare zaczną odrastać, to będzie to nieopłacalne dla nas.
Powrót do góry Go down
Dominik

Liczba postów : 102

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:48 pm

ja proponuje żeby mączke kostną robili rzemieślnicy w Quehati ponieważ od tego są..
Powrót do góry Go down
MarekZet

MarekZet

Liczba postów : 1329

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 7:58 pm

Będzie mączka kostna- rzemieślnicy w Quehati będą robić, następnie sprzedawać.

Zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

[Inne] Leśnicy Empty
PisanieTemat: Re: [Inne] Leśnicy   [Inne] Leśnicy I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[Inne] Leśnicy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Sprawy Królestwa Thandor :: Propozycje-
Skocz do: