| Skarga na bandytów | |
|
+6jiyam Salatko TaBaS98koo Lowcakur Mesiuskate LoozaQ 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
LoozaQ
Liczba postów : 188 Join date : 29/11/2011 Age : 26 Skąd : Katowice
| Temat: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 6:46 pm | |
| Witam, dzisiaj grając na serwerze ścinałem drzewa jako iż jestem leśnikiem. I oto nagle wyskakuje mi 2 bandytów, zabija mnie ( na moim terenie gildii, specjalnie zrobionym kilka minut wcześniej około 10 KRATEK od Iyash) i Salatka, a następnie ucieka.
Myślę, żeby bandyci nie mogli atakować aż do podgrodzia, ponieważ bramy są często zamknięte, a bandyci mają za duże uprawnienia w związku z atakiem (jest ich dużo, atakują każdego).
Oczywiście straciłem 2 stacki drewna i całe moje itemsy (których mało nie było) -.-
Ci bandyci to - CerM97 i Daniellos
Odpowiesz :
"Taka gra, bandyci są od zabijania"
Ja odpowiadam
"Jak tak ma wyglądać gra na serwerze, że bandyci to 1/2 serwera i atakują każdego, to ja dziękuję za trud włożony w zdobywanie tych itemów, oni tylko mają jakąś zbroję i żelazny miecz i dowidzenia biorą itemy, które zdobyłem w kilka godzin oni zdobywają je w minute tak naprawdę nie ryzykują tym nic :/"
Gracze boją się wychodzić z miast w związku z atakami, a wojowników jest mało i (olewają...) wątpię żeby ktoś chciał pomóc w minutowej eskorcie"
@@EDIT
Okazuje się, że bandyci mają najciekawszą grę, podczas gdy inni harują oni sobie zabijają każdego, nie muszą się martwić tak naprawdę o nic (teren gildii, posadzenie sadzonek itp.) tylko po prostu chodzą i zabijają a ludzie są bezsilni (ja do dzisiaj nie mam terenu pod gildie, a serwer już jest 2 tyg - chodzi o siedzibę gildii).
Druga sprawa to to, że nie odróżnia się bandytów od zwykłych ludzi, więc nie wiadomo, czy ktoś chce Cię zabić, czy trzyma miecz we własnej obronie (nie mówiąc o tym, że prawie KAŻDY chce zabijać, a takie coś powinno być surowo karane)
Ostatnio zmieniony przez LoozaQ dnia Pią Sty 13, 2012 6:55 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Mesiuskate
Liczba postów : 17 Join date : 01/12/2011
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 6:50 pm | |
| ja powiem tak wojownicy obozują (kampią) i srają na bandytów zamiast pilnować to co 2 post jest napisany przez wojownika i się plują o all | |
|
| |
Lowcakur
Liczba postów : 200 Join date : 14/11/2011
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:05 pm | |
| Powiem, iz jak na razie tylko IYASH walczy z plaga bandytow. Reszta ma nas w dupie. Ledwo zyjemy, polowa Lowcow nawet NIE MA KAMIENNYCH MIECZY. Nie mowiac o lukach... A jak mamy wlaczyc, skoro jest nas ~6 a bandytow jest czesto po 16 sztuk na serwie? | |
|
| |
TaBaS98koo
Liczba postów : 132 Join date : 11/12/2011 Skąd : idk
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:10 pm | |
| Przesadziłeś. 16 sztuk ?? Nie możliwe. My atakowaliśmy Iyash z 7 bandytami w tym mnie. Quahati z 6 osobami.
A co wy do ch*** robiliście do 11 stycznia?? Administracja dała wam czas na zbiory szczał , luków itp. Więc nie narzekajcie.
Kamienne miecze? Ja widziałem u kilku łowców nawet żelazne , a bandyci mogą tylko do kamiennych jbc. | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:32 pm | |
| Tylko do kamiennych??!!! TYLKO DO KAMIENNYCH???!!! zabiło mnie z 5 bandytów którzy mieli żelazne miecze! a nikt z łowców nawet nie może żelaznego! tylko kamienne a i tak większość ma drewniane! | |
|
| |
TaBaS98koo
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:36 pm | |
| Nie możemy craftować żelaznych przedmiotów. Mamy je z łupów i nie wmawiaj mi , że nikt z was nie ma żelaznych mieczy. | |
|
| |
Salatko
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:39 pm | |
| Mów jak chcesz Tabasko - ja mam żelazny miecz ale ni ch**a nie mogę go używać! poza tym NIKT W IYASH - powtarzam - NIKT W IYASH nie może używać żelaznego miecz! poza tym nawet jeden koleś mówił, że w pół godziny zdobywa (zbierając surowce) cały żelazny set! więc czemu niby nie możecie CRAFTOWAĆ TYCH CHOLERNYCH ŻELAZNYCH MIECZY??!!! | |
|
| |
TaBaS98koo
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:41 pm | |
| Administracja odebrała nam funkcję żelaznych przedmiotów. | |
|
| |
Salatko
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:42 pm | |
| kiedy? poza tym nie ważne i tak macie tych żelaznych mieczy dużo! bo nawet jak zabije bandytę z żelaznym to i tak za 5 minut wraca z następnym! | |
|
| |
TaBaS98koo
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:44 pm | |
| Powtarzam , po raz któryś TYLKO I WYŁĄCZNIE Z ŁUPÓW. | |
|
| |
LoozaQ
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 7:55 pm | |
| Aha czyli rozumiem, że zaatakujesz afk'a będzie miał diaxowy set (łącznie z mieczem) i później będziesz hejcił wszystkich tak?
Niezbalansowane nacje - I'm lovin it ! | |
|
| |
jiyam
Liczba postów : 218 Join date : 13/11/2011 Age : 29
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 8:07 pm | |
| Bandyci już wyraźnie przesadzają, podejmiemy w tej sprawie odpowiednie kroki | |
|
| |
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 8:11 pm | |
| Racja. Sądzę, że nie tylko w tej sprawie trzeba podjąć odpowiednie kroki, ale także w sprawie całego serwera, gdyż momentami nie jest za dobrze | |
|
| |
Dominik
Liczba postów : 102 Join date : 18/12/2011 Age : 26 Skąd : Białystok
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 8:16 pm | |
| - Lowcakur napisał:
- Powiem, iz jak na razie tylko IYASH walczy z plaga bandytow. Reszta ma nas w dupie. Ledwo zyjemy, polowa Lowcow nawet NIE MA KAMIENNYCH MIECZY. Nie mowiac o lukach... A jak mamy wlaczyc, skoro jest nas ~6 a bandytow jest czesto po 16 sztuk na serwie?
Tylko IYASH? nas też atakują jak atakują to zwykle przychodzi ich 10 a nas jest tylko 3 w quehati online | |
|
| |
MasterKrashed
Liczba postów : 126 Join date : 19/11/2011
| Temat: Re: Skarga na bandytów Pią Sty 13, 2012 11:01 pm | |
| - Lowcakur napisał:
- Powiem, iz jak na razie tylko IYASH walczy z plaga bandytow. Reszta ma nas w dupie. Ledwo zyjemy, polowa Lowcow nawet NIE MA KAMIENNYCH MIECZY. Nie mowiac o lukach... A jak mamy wlaczyc, skoro jest nas ~6 a bandytow jest czesto po 16 sztuk na serwie?
A jak przyszliśmy do was w pokojowych celach to niektórzy zrzucili nam gościa z murów, potem mu itemki zakosili i niby nie mieli i nie chcieli oddać. Narzekacie że nikt wam nie chce pomóc, a sami nie umiecie się nawet zachować(przynajmniej kilku z was). | |
|
| |
paciepa
Liczba postów : 38 Join date : 05/12/2011
| Temat: Re: Skarga na bandytów Sob Sty 14, 2012 7:39 am | |
| Bo sie nie umiecie zorganizowac i nie gadajcie ze nas pod mury przychodzi po 16 bo max 6 osob jest pokazce screeny ze nas jest tam tylu-_- | |
|
| |
LoozaQ
| Temat: Re: Skarga na bandytów Sob Sty 14, 2012 8:07 am | |
| Haha, bo wy macie co organizować... wy tylko idziecie pod miasto i zabijacie, a my musimy się jakoś mhm... zgrać?
@Dominik
Możne NIE TYLKO Iyash, ale 90% ataków jest na drodze angvar-iyash więc wiesz...
@TOP
Odzyskam moje itemy, czy raczej to nie wchodzi w gre? | |
|
| |
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
| Temat: Re: Skarga na bandytów Sob Sty 14, 2012 8:15 am | |
| Odzyskanie itemów nie wchodzi w grę. | |
|
| |
paciepa
| Temat: Re: Skarga na bandytów Sob Sty 14, 2012 8:45 am | |
| nie ja decydowalem o polozeniu obozu bandytow wiec ataki na was to nie domnie poprostu jestescie najblozej do innyych mamy 2x tyle drogi co dow as | |
|
| |
paciepa
| Temat: Re: Skarga na bandytów Sob Sty 14, 2012 8:47 am | |
| Niech admini zamkna rekrutacje do bandytow to sie wyrowna | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Skarga na bandytów | |
| |
|