Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Wędrowiec i Nacje

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
IgavOn

IgavOn

Liczba postów : 15

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePią Gru 30, 2011 12:07 am

Czy wędrowiec będzie mógł walczyć po stronie jakiejś nacji?
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePią Gru 30, 2011 12:12 am

Może , to jego życie. Jednak dużo nie zdziałasz Smile
Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
Gotiii

Gotiii

Liczba postów : 41

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 12:24 pm

To ja zapytam inaczej. Czy jest możliwość po dłuższym czasie gry* Dołączyć do jakiejś nacji na stałe? w sensie że jesteś uznawany jako mieszkaniec a potem tam jakoś się rozwijasz. Wędrowiec sam w sobie nie ma jak rozwijać się na serverze. Ja bym chciał kontynuować fabułę mojej postaci i by mi pasowało któregoś tam dnia zostać w jednej lokacji (Kiedy odnajdę tego króla). Chyba że macie inne plany względem Wędrowcy i inny plan na temat rozwoju.TUTAJ MOJA HISTORIA
Powrót do góry Go down
Maguniu

Maguniu

Liczba postów : 62

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 12:45 pm

To co napisał Gotiii jest nawet ciekawe. Dajmy trochę wolności temu wędrowcowi, niezdecydowani będą mogli poznać kilka nacji i wtedy dołączyć. Zresztą wędrowiec to uosobienie wolnosci.
Powrót do góry Go down
MarekZet

MarekZet

Liczba postów : 1329

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 1:38 pm

Hmm... Dość ciekawe rozwiązanie- muszę to przemyśleć.
Powrót do góry Go down
Gotiii

Gotiii

Liczba postów : 41

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 8:46 pm

Jeżeli chcecie bardzo chętnie opowiem wam o moich pomysłach dotyczących Wędrowca. Jakiś rozwój i tak dalej... Oczywiście to co napisze nie koniecznie musi wam pasować ale jakieś pomysły by się przydały gdyż osoba wybierająca wędrowca praktycznie niczego do zaoferowania nie ma. Nie koniecznie wędrowiec dołączający do nacji musi być od razu mieszkańcem można dać jakąś range niższą od wędrowca np. "Cudzoziemiec" <--( nie koniecznie musi być ta nazwa) a potem by się rozwijał. Jeżeli interesują was pomysły na temat tej rangi mogę napisać na pw lub gg.Mogę sporządzić nawet drzewko rozwoju wędrowca oraz bandytów. Pomysłów mi nie brakuje to tylko wasza decyzja. Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
Maguniu

Maguniu

Liczba postów : 62

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitimePon Sty 02, 2012 9:07 pm

Załóż odpowiedni temat i wypisz co tam Ci do głowy przyjdzie Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Wędrowiec i Nacje Empty
PisanieTemat: Re: Wędrowiec i Nacje   Wędrowiec i Nacje I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Wędrowiec i Nacje
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Nacje, a bandyci
» Czy bendzie mozliwe zmienic nacje do ktorej sie nalezy??
» Serwer, Nacje, Gildie i zawody czyli nasze pieniądze.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Sprawy Królestwa Thandor :: Pytania-
Skocz do: