| Witajcie :) | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Jakkaz
Liczba postów : 37 Join date : 24/12/2011 Age : 31
| Temat: Witajcie :) Nie Gru 25, 2011 7:05 pm | |
| Hej Wam, RolePlayowcy Prócz przywitania, będę miał do Was parę pytań, ale to za chwilę. Na imię mi Kuba, za rok kończę technikum informatyczne, mam dwoje rodzeństwa i przefajną kotkę :]. Lubię oczywiście gry komputerowe, nie tylko MC, ale i strategie, RPG, czy MMO. Muzycznie oczywiście rock, folk metal, power metal i ogólnie gitarowe klimaty. Jeśli chodzi o filmy - każdy gatunek, byleby film był na poziomie. Przygodowe, fantasy i Sci-fi to moje ulubione gatunki. To tak po krótce o mnie, teraz małe pytanie odnośnie MC. Nie mam jeszcze premium, chciałbym to szybko zmienić, ale póki co niestety piracę :<, więc zwracam się do bardziej obeznanych: Czy Mineshafter jeszcze działa? I jeśli tak, to jak go używać i czy działa na serwerze? Bardzo chciałbym poczuć bardziej klimat całego świata, mając odpowiedni skin. Pozdro. | |
|
| |
Maguniu
Liczba postów : 62 Join date : 23/12/2011 Age : 31 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Witajcie :) Nie Gru 25, 2011 8:54 pm | |
| Witaj Mineshaftera osobiście nigdy nie używałem, ale jest temat na forum który go dotyczy. Z mojej strony polecam kupić premium i mieć spokój. Kupiłem za 50 zł na allegro u sprzedawcy z ponad 800 pozytywów, wiec myślę, że po miesiącu konto nie padnie. Pozdrawiam | |
|
| |
Jakkaz
| Temat: Re: Witajcie :) Nie Gru 25, 2011 9:28 pm | |
| Myślę nad kupnem cały czas i chyba wreszcie się skuszę. A jeśli serwer faktycznie będzie tak dobry, na jaki wygląda, to bez skina nie wbijam . Już trochę poczytałem o Mineshafterze i działa on niestety tylko po części. W multi skiny widzą tylko ci, którzy też mają skiny z Mineshafta. Więc odpada. A powiedz Remidion, kiedy kupiłeś? Niedawno jakoś? | |
|
| |
Maguniu
| Temat: Re: Witajcie :) Nie Gru 25, 2011 9:42 pm | |
| Pare dni temu zakupiłem. Ale są tacy, którzy na allegro za jakies 50-60 zł kupili i 2 miechy mają i wszystko hula | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Witajcie :) Nie Gru 25, 2011 10:04 pm | |
| Cze, mam pytanie, jakie dokładnie gry strategiczne lubisz? | |
|
| |
Jakkaz
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 7:43 am | |
| Salatko, no nie jest tego mało Ale chętnie wymienię: - Dawn of War: Dark Crusade - Dawn of War: Soulstorm - Dawn of War: Retribution - Dawn of War 2 - Bitwa o Śródziemie - Bitwa o Śródziemie 2 i Król Nazguli - Empire Earth 2 - Kilka części Settlersów, już nie pamiętam jakie :] - Age of Empires 2 i 3 - Spellforce No i oczywiście turówki, czyli: - HoMM 3 - HoMM 4 - HoMM 5 - Mam nadzieję niedługo 6 część zalukać ^^ Pewnie i tak sporo tytułów zapomniałem, ale Bitwa o Śródziemie i seria DoW pamiętam najlepiej, bo po prostu najbardziej się w nie zagrywałem. | |
|
| |
adi168
Liczba postów : 93 Join date : 19/12/2011 Age : 25 Skąd : Wrocław
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 8:30 am | |
| Hej. Też lubię HoMM ale 6 to ponoć niezbyt ciekawa jest. W 2 i 3 nie grałem, 4 mi się nie podoba bo (wybór jednego z dwóch budynków do jednostek) , za to 1 i 5 są superowe! A w twierdzę nie grasz? Też fajna. | |
|
| |
Adamzz
Liczba postów : 247 Join date : 22/11/2011 Age : 27 Skąd : Gdańsk
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 9:01 am | |
| Siemka, też uwielbiam strategie ale niezbyt Dawn of War. Za to wg. mnie najlepszy jest HoMM 3 . | |
|
| |
Jakkaz
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 9:12 am | |
| Adi: No też słyszałem wiele na temat Herosów 6, ale jak zawsze, wolę sprawdzić sam Co do 4 się zgadzam, ale innowacja z przemieszczaniem samych wojsk moim zdaniem była świetna. No właśnie w Twierdzę jakoś tak nie pograłem, szczerze mówiąc, w czasach jej świetności do kompa mnie jeszcze nie ciągnęło. Adamzz: Dokładnie tak! HoMM 3 zawsze będzie najlepszy A DoW ma swój własny klimat, który oczywiście nie każdemu musi podchodzić . Trochę jeszcze poofftopuję, jak tyle osób chętnie odpowiada ^^ Wiadomo, kiedy wystartuje serwer? Może można jakoś pomóc w budowaniu, czy czymkolwiek innym? | |
|
| |
Maguniu
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 9:21 am | |
| Age of Empires to najlepsza gra na świecie; całe noce na niej spędzałem | |
|
| |
Jakkaz
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 9:04 pm | |
| No widzę, że nie specjalnie garniecie się do odpowiedzi :p. Rozumiem, brak zaufania i te sprawy. Remidion: Całkowita prawda, Age of Empires jest świetne. | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Witajcie :) Pon Gru 26, 2011 9:30 pm | |
| Jakkaz nie o to chodzi, że nikt nie chce powiedzieć, po prostu nikt nie wie a administracja woli wszystko zapiąć na ostatni guziczek (jeśli wiesz o co mi chodzi) poza tym twierdza godna podziwu, ale tylko Krzyżacy (legendy nie polecam, ale jak ktoś woli Twierdze a la "3D" to nawet polecam a w najnowszą to nie grałem poza tym dawn of war'a sam polecam! a w HOMM to grałem we wszystkie oprócz 6, podobno do kitu ale jak kto woli i tak najlepsza jest 3 i dodatki, to tyle ode mnie ps. Dużo minek muszę iść na odwyk | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Witajcie :) | |
| |
|
| |
| Witajcie :) | |
|