Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Sprawunki.

Go down 
+9
Molom
KaMaZZ
Sadzio
Kaczka
JacobTab
Lowcakur
MarekZet
WodzuPL
Diwex99
13 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Diwex99

Liczba postów : 62

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 2:06 pm

To tak, zabraliście mi mod'a i czekam na odpowiedź. Chciałbym spełniać wciąż swoje obowiązki . Co mogę robić?

-Traktować grę role play z należytym szacunkiem. Każda akcja odegrana na bardzo dobrym poziomie. Zachowanie klimatu.
-Nauka gry rp. Skróty, poprawny język, zachowanie klimatu średniowiecza.
-Budowa świata gry, każde "coś" niezwiązane z średniowieczem będę kasował. Chodzi mi o między innymi auta itp. Poprawiał ogólnie.
-Pomoc graczom. Rozwiązywanie ich problemów.
I wiele więcej.

Jeśli iż postanowicie mi wyższe stanowisko niż moderator to nie odmówię.

Pozdrawiam Diwex99.
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 4:26 pm

1. "Jeśli iż postanowicie mi wyższe stanowisko niż moderator to nie odmówię. " haha Smile
2.Zły dział , gracze nie mogą pisać w Ogłoszeniach
3.Nie wypowiadam się Smile
Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
MarekZet

MarekZet

Liczba postów : 1329

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 4:26 pm

osobiście jestem za, nie mam zastrzeżeń do Ciebie. na Chartum nie szło Ci źle, więc czemu by nie
Powrót do góry Go down
Lowcakur

Lowcakur

Liczba postów : 200

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 5:16 pm

Ja jestem clakowicie przeciw przyznaniu nawet kid moda Diwexowi, nie sprawdzil sie na Chartumie oraz zachowuje sie skandlaicznie.
Powrót do góry Go down
JacobTab
Król Iyash
JacobTab

Liczba postów : 249

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 5:38 pm

Nieznam gościa i o ile moje zdanie się liczy Diwex na pierwszy rzut oka był niezbyt sympatyczny Razz
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Liczba postów : 288

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 6:00 pm

Jestem na nie.
Na Chartumie banował jak leci.
Jest niezbyt sympatyczny
3x Nie dziękujemy? Very Happy
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Liczba postów : 653

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 6:03 pm

Ja też jestem na nie, chociaż mój głos i tak się nie liczy Sad
Powrót do góry Go down
KaMaZZ

Liczba postów : 189

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimePią Gru 16, 2011 7:17 pm

Również mówię nie.
Powrót do góry Go down
Molom

Molom

Liczba postów : 484

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 8:02 am

Nie. Nawet nie trzeba komentarza bo wiadomo...
Powrót do góry Go down
Diwex99

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 9:56 am

1.Ja jestem clakowicie przeciw przyznaniu nawet kid moda Diwexowi, nie sprawdzil sie na Chartumie oraz zachowuje sie skandlaicznie.
1.1 No tak. Ty miałeś niższe stanowisko, moda i za to iż zaglądałeś do skrzyń to cię podałem.
2. Nie znam gościa i o ile moje zdanie się liczy Diwex na pierwszy rzut oka był niezbyt sympatyczny.
2.2 Moja postać w grze Role Play (Karczma w Iyash) nie jest sympatyczna. Między innymi odgrywam postać jakby czarnego charakteru. Gra Role Play nie ma nic wspólnego. Tylko mówię. Smile
3.Jestem na nie. Na Chartumie banował jak leci. Jest niezbyt sympatyczny. 3x Nie dziękujemy?
3.3 Tu też gra Role Play w karczmie. Byłem surowy dla ciebie za to iż robiłeś Grief. Musiałem pomóc Dani'u. Czemu mu pomagałem? Gdyż nie był na WL. Nie mógł wejść na grę. W ten sposób mu pomagałem. Bana dostałeś za lawę w nowym mieście i jak mówiem Grief. Lecz to nie jest Chartum tak szczerze. Przez te 3-4 miesiące się zmieniłem w osobliwości.
4. Również mówię nie.
4.4 Tutaj za to iż mówiłem na ciebie w karczmie źle. Karczma jest od Role Play. Nie bierz nic do siebie ale ja gram rp. Więc jak cię uraziłem to mi przykro.
5. Nie. Nawet nie trzeba komentarza bo wiadomo...
5.5 Nie wiem co ty do mnie masz. Ja nic do ciebie osobiście nie mam. Nawet cię lubię. Na Chartumie grało nam się świetnie. Chciałbym do tego powrócić i mieć twój głos.
Powrót do góry Go down
NeraVo

NeraVo

Liczba postów : 445

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 10:10 am

Może niektórzy mają rację? Zaniedbywałeś swe obowiązki przez długi czas. A nawet (z tego co wiem) nie ostrzegłeś nikogo o nieobecności.
Chociaż, jestem za tym, abyś był Kid-Modem ponownie. Smile
Powrót do góry Go down
Diwex99

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 10:16 am

Z założonym hasłem na mój komputer to szybko napiszę. xD
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 11:06 am

Grief? Ty sobie ze mnie żartujesz?
Naprawiałem griefy innych chociaż małą powierzchnią.
A ty banowałeś każdego jak leci.

I bodajże ty dałeś każdemu moda Razz
Powrót do góry Go down
JacobTab
Król Iyash
JacobTab

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 11:14 am

Jak zdążyłeś zauważyć większość jest na nie Smile wiadome że wszystko zależy od administracji ale reputacja skopana :/
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 11:29 am

JacobTab napisał:
Jak zdążyłeś zauważyć większość jest na nie Smile wiadome że wszystko zależy od administracji ale reputacja skopana :/

Dodatkowo

Jeśli zostaniesz (może) to większość Cię nie będzie chciała do pomocy a co za tym idzie stracisz rangę za małą ilość pomagania (obowiązki)

Dobrze rozumuje?
Powrót do góry Go down
SilvEx

SilvEx

Liczba postów : 141

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 11:50 am

Nie rozumiem was... Nie dajcie mu szansy pisząc nie , a nawet tego nie uzasadnicie... Połowa was pewnie nie grała na Chr..(c0ś tam) , ja również nie grałem ... Ale serwer już jest (chyba) od dawna off, Diwex99 zdobył nowe doświadczenie , wraz z wiekiem jest już pewnie spokojniejszy, cierpliwy...
Ja osobiście jestem na Tak, niestety wiem , że mój głos nic tu nie zmieni ;c.
Powrót do góry Go down
Molom

Molom

Liczba postów : 484

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 12:11 pm

Większościowy z głosujących grała na Chartum i wie, że jak Diwex się zachowywał. Chociaż trzeba wziąć po uwagę, że wszyscy, którzy mieli op na Chartum oszaleli. Jednak jeśli naprawdę chce odzyskać rangę, niech pokaże ze zasługuje. Zamiast mówić że się zmieniłeś, pokaż to.
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 12:21 pm

Ja grałem na Chartum, wiem co mówie. Lepiej mu nie dawać.
Powrót do góry Go down
Lowcakur

Lowcakur

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 12:41 pm

"1.1 No tak. Ty miałeś niższe stanowisko, moda i za to iż zaglądałeś do skrzyń to cię podałem."

Eee, ja mialem taka range, iz mialem tylko 4 funkcje: kick, mute oraz ban i who. Wiec do skrzynek nie moglem zagladac... -_-

A co do reszty, uswiadomie wam, iz Diwex nie dosc, ze byl najgorszym modem w histori Chartum(nawet Michji byl lepszy, bo przynajmniej ogarnial komendy), to jeszcze zabawial sie griefem(np. rozwalil TNT moja faktorie).
Powrót do góry Go down
GhostMaster66

GhostMaster66

Liczba postów : 151

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 1:05 pm

Nie chcę się wtrącać, nie grałem na Chartum, więc nie zagłosuję, ale z tego co widzę większość osób jest na nie, więc chyba jest w tym ziarno prawdy, ale kto wie.

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Diwex99

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 1:16 pm

Nie będę większości uzasadniał bo dwóch graczy po prostu kłamię. Nie będę mówił po imieniu, wskazywał palcami.

Proszę o zamknięcie tematu i uzasadnienie administratorów.

Pozdrawiam Diwex99.
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 2:24 pm

zgaduje, że chodzi o mnie i o łowcę ponieważ TYLKO my dwaj odpowiedzieliśmy na twoje oszczerstwa
Powrót do góry Go down
JacobTab
Król Iyash
JacobTab

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 2:34 pm

Źle załatwiłeś sprawe Diwex najpierw wszystkich od siebie odrzuciłeś a później kandydujesz na posade i myślisz że ktoś będzie za Tobą
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 2:36 pm

Nasz głos i tak się nie liczy zapewne. On to kierował do adminów, ich nie odrzucił raczej Smile
Powrót do góry Go down
Lowcakur

Lowcakur

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitimeSob Gru 17, 2011 2:42 pm

No coz, mam nadzieje tylko iz nikt nie nabierze sie na jego slodkie slowka.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Sprawunki. Empty
PisanieTemat: Re: Sprawunki.   Sprawunki. I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Sprawunki.
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Sprawy Królestwa Thandor :: Propozycje-
Skocz do: