| [Osada]Nowy Obóz | |
|
+11Molom Super100lecPL Zebos7 WodzuPL dawios98 Salatko Kenji jiyam Marnios Servus Diwex99 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Molom
Liczba postów : 484 Join date : 13/11/2011 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Diwex99
Liczba postów : 62 Join date : 17/11/2011
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:20 pm | |
| Dziękuję Molom'ie i przepraszam za wszystkie niedogodności. Moja nieobecność jest wyjaśniona. | |
|
| |
Molom
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:22 pm | |
| Co do akceptacji osady, usuń prace związane z alchemią i będzie accept. | |
|
| |
TermoS
Liczba postów : 53 Join date : 19/11/2011 Skąd : Krotoszyn-Wielkopolska
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:25 pm | |
| Mi ta osada kojarzy mi się z GOTHICEM | |
|
| |
Diwex99
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:25 pm | |
| Zmienione,brak magów co pogarsza moją osadę i przez co większa część zmienia profesje. | |
|
| |
Molom
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Sob Gru 10, 2011 4:34 pm | |
| Jednak to jest wymagane, gdyż tylko gildia alchemików ma prawa do alchemii. | |
|
| |
Diwex99
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Nie Gru 11, 2011 12:34 pm | |
| Możliwe, tylko nasz obóz robi to nielegalnie. Sam król nawet nie wejdzie głębiej niż to karczmy. | |
|
| |
Molom
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Nie Gru 11, 2011 1:04 pm | |
| Ale to nie chodzi o nielegalne itp. tylko zezwolenia na serwerze! Nie będziecie mieli uprawnień do korzystania ze stojaka do mikstur... | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
Liczba postów : 249 Join date : 30/11/2011 Age : 31 Skąd : ja mam wiedzieć?
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Nie Gru 11, 2011 1:10 pm | |
| Ale postawić sobie stojak do mikstur mogą jak każdy będzie nie używany ale to już trudno (tak na wygląd) | |
|
| |
Diwex99
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Pią Gru 16, 2011 6:58 pm | |
| Po co się kurwa starać skoro każdy pierdoli moją robotę? Najlepiej jebnąć wszystko razem ze mną do kosza i zapomnieć że istniało. Będzie najlepiej... Przemyślenie wkrótce. | |
|
| |
kacperw00
Liczba postów : 3 Join date : 17/12/2011
| Temat: Nowy Obóz Nie Gru 18, 2011 5:14 pm | |
| Nick: ZajacBunny Wiek: 13 Wiek postaci: 24 Znajomoś gry RP: Całkiem Dobra Jak trafiłeś do naszego obozu:Pewnego razu podróżując w stronę lyash,zachaczyłem o tawernę.Pewnien człowiek upił mnie, a kiedy się obudziłem znajdowałem się w Nowym Obozie. Poznałem tu nowych ludzi,którzy oddali mi mój ekwipunek, i przeprosiłem za to, że byłem takim idiotą że musieli mnie ratować. Historia twej postaci:(Uwaga jest długa): Pewnego razu zmęczony łowca Zając przybył do tawerny by odpocząć i napić się dobrego trunku. Spotkał tam młodego chłopca,widać było że jest porzucony. Zając przysiadł się do niego, zamówił mu ciepłe mleko, sobie kufel piwa i zaczęli rozmawiać... -Chłopcze,co tutaj robisz? -Zapytał Zając -Chowam się przed bandytami...porwali mojego małego wilka.-rzekł i zaczął płakać. -Spokojnie.Pomogę ci i odzyskasz swego pupila-rzekł po czym dopił ostatni łyk piwa i wstał -Dziękuję miły panie-rzekł i otarł oczy z łez. Razem wyruszyli przed siebie i zaczeli poszukiwania. Znaleźli obóz bandytów w którym słuchać było wilcze skomlenie... Chłopiec wpadł w szał. Zabrał od Zająca łuk i zaczął strzelać tak precyzyjnie i tak celnie,jak łucznicy królewscy. Gdy wybił wszystkich bandytów zobaczył,że jego pies leży na ziemi... Zawołał Zająca i krzyknął: -Pomocy Zając on umiera! Zając wyjął worek z lekarstwami i opatrunkami i szybko podbiegł do wilka Wyleczył go a chłopiec wniebowzięty rzucił się na niego i uścisnął z całej siły Razem z wilkiem postanowili,że będą podróżować po świecie i służyc sprawiedliwości! Na jaką rangę możesz liczyć: Najemnik | |
|
| |
Diwex99
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Czw Gru 29, 2011 9:58 am | |
| To tak, co do Historii obozu to powiem tyle. Jakby cię okradli i tym podobne to by raczej powiedzieli że ekwipunek jest ich i chcą go za uratowanie życia itp. I dzieciak na 100% nie strzelałby nawet jak średnio zaawansowany łucznik. Ba, nawet cięciwy by nie napiął. Poprawisz i masz szansę na Strażnika. | |
|
| |
Alanthalasa
Liczba postów : 10 Join date : 29/12/2011 Age : 27 Skąd : Inowrocław
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Pią Gru 30, 2011 10:14 am | |
| Nick: Alanthalasa Wiek : 14, a postaci 18. Znajomość gry RP : Bardzo rozległa. Jak trafiłeś do naszego obozu: Po przybyciu do Thandor Alanthalasa tułała się po całym królestwie szukając schronienia w mieszkaniach tutejszych. Niestety, w tamtych czasach ludzie nie byli przyjaźnie nastawieni do nocnych elfów, ciągle niosących przy sobie pełne kołczany, łuki i miecze. Tak więc skazana była na niebezpieczny las. Po paru tygodniach usilnego szukania spotkała na swej drodze staruszka. Spytała się go o schronienie, lecz on odmówił jej i nakierował na leżącą niedaleko wioskę, oddaloną o pół dnia drogi. Ona podziękowała i odeszła, myśląc o tym że dojdzie tam właśnie wieczorem. Po wymęczającej wędrówce wycieńczona padła u bram Nowego Obozu. Strażnicy wezwali generała Diwexa99 aby postanowił co zrobić z przybyłą. Miła kobieta wyglądająca na ok. 45 lat zadeklarowała zająć się dziewczyną. W domu Alanthalasa powoli odzyskiwała swoje dawne siły i wigor. Nadal trenowała swoje umiejętności, a wieczorami przesiadywała opowiadając mieszkańcom historie Araluenu przy ognisku. Nadszedł czas odejścia. W czasie przechodzenia kobieta u której odzyskiwała zdrowie zaczęła krzyczeć, aby została. Przyłączyli się pozostali. Generał postanowił zastanowić się nad losem dziewczyny. Teraz czeka na odpowiedź, lecz Diwex rozmysla i rozmyśla... Historia twej postaci: W pewnym rozległym królestwie Araluenu, w ubogiej wiosce urodziła się pewna dziewczynka o imieniu Alanthalasa. Nie była ona zwyczajna, urodzona przez uzdolnionioną druidkę oraz zwiadowcę królewskiego nabrała idealnych predyspozycji do zamieszkiwania lasu. Zresztą sama ona umiała zjednać sobie faunę oraz florę. Chłopi z okolicznych wiosek przyprowadzali do niej dzikie konie, aby je poskromiła i nauczyła dobrych manier. Po osiągnięciu lat szesnastu była śwadkiem okrutnego zamordowania swojej matki i ojca przez okolicznych bandytów najeżdżających wioski. Zrozpaczona postanowiła wyemigrować do królestwa Thandor aby zarobić na utrzymanie. Wiedziała, że dzięki swoim umiejętnością zjedna sobie okolicznych mieszkańców. W trakcie podróży odkryła również, że ma wybitne umiejętności strzeleckie, skradania się oraz co najważniejsze opanowała z książki swojej matki podstawowe zaklęcia magiczne. Pragnie zemścić się za śmierć swoich rodziców, bo wie, że maczał w tym palce odwieczny wróg jej rodu... Na jaką rangę możesz liczyć?: Myślę że sprawdzę się jako Szkodnik lub Najemnik. | |
|
| |
Diwex99
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz Nie Sty 01, 2012 1:47 pm | |
| Witamy w "rodzinie". Najemnik ( Nie ma słowa Najemniczka jeśli połowa nie wie, Najemnik jest w postaci męsko osobowej więc musi być Najemnik -.-). | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Osada]Nowy Obóz | |
| |
|
| |
| [Osada]Nowy Obóz | |
|