IP - 46.105.133.121(ts3) |
|
| [Otwarta] Rekrutacja | |
|
+6Iosovoi Czekolada SilvEx grafik1995 LoozaQ Tydon 10 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Tydon
Liczba postów : 191 Join date : 26/11/2011 Age : 28 Skąd : Okolice Krakowa
| Temat: [Otwarta] Rekrutacja Pon Gru 05, 2011 7:11 pm | |
| Witam wszystkich Niedawno przejąłem gildię Leśniczych i w związku z tym, chciałbym wznowić rekrutację. Wszystkie wiadomości, które uznam za offtopic zostaną usunięte. Przejdę do rzeczy. Czym jest zawód drwala? Otóż jak wszyscy wiedzą, nasza nacja, bardzo potrzebuje drewna. Nasza zadaniem jest, aby każdy kto potrzebuje drewna, dostał je. Czy to ciemne, czy to jasne, czy to brzoza. Każde drewno jest nam potrzebne. Każdy myśli, że nasza praca, nie jest zbyt ciekawa. Ścinanie i sadzenie. Jest to w znacznym stopniu prawda, ale nie można się zniechęcać. Pomyślcie, ile osób potrzebuje tego drewna. Prawie, że każda gildia, każda osada, inne nacje. Oto jaki wzór, według którego, musicie napisać podanie: - Kod:
-
[color=green][b]Nick:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Wiek:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Mikrofon:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Ile czasu poświęcasz grze:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Posiadasz Mieszczanina:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Coś o sobie:[/b][/color] Tutaj piszesz. [color=green][b]Dlaczego akurat ta gildia:[/b][/color] Tutaj piszesz.
Mieszczanin jest OBOWIĄZKOWY. Po zaakceptowaniu podania, musicie napisać jeszcze jedno w dziale "Podania".
Ostatnio zmieniony przez Tydon dnia Wto Sty 17, 2012 6:21 pm, w całości zmieniany 7 razy | |
| | | LoozaQ
Liczba postów : 188 Join date : 29/11/2011 Age : 26 Skąd : Katowice
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Pon Gru 05, 2011 7:31 pm | |
| Nick: LoozaQ Wiek: 13 Mikrofon: Tak Ile czasu poświęcasz grze: 2-3 godziny dziennie Coś o sobie: Jestem raczej pogodny, systematyczny, wywiązuje się z obowiązków. Dlaczego akurat ta gildia: Ponieważ ma mało członków i nie mam gildii
Przyjęty! | |
| | | grafik1995
Liczba postów : 17 Join date : 09/12/2011
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Sob Gru 10, 2011 2:42 pm | |
| Nick::grafik1995 Wiek: : 13 Lat. Mikrofon: : Posiadam Ile czasu poświęcasz grze: : Min.2 h dziennie a w weekendy więcej Coś o sobie:Mam na imię Jacek.Lubię grać w piłkę nożną. W Mincrafta gram od wersji 1.5 Dlaczego akurat ta gildia: Lubię zorganizowaną pracę ,a to właśnie dla mnie drwale są najbardziej zorganizowani . Lubię również klimaty drwali , takie małe przytulne chatki z drewna .
Przyjęty | |
| | | SilvEx
Liczba postów : 141 Join date : 19/11/2011 Skąd : Z Łodzi
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Czw Gru 15, 2011 3:34 pm | |
| Nick:SilvEx Wiek:13, z hakiem .. Mikrofon:Taak. Ile czasu poświęcasz grze:Zależy jaki dzień... Ale średnio 2-3 h, czasami jeszcze więcej... Coś o sobie:Mam na imię Michał , mam wiele zainteresowań lecz , największymi są , Sztuki walki (teakwon-do) , grafika komputerowa , j.ang oraz gry komputerowe , CrossFire , LoL (nie wiem czemu w to gram ;c) i oczywiście MineCraft.. Dlaczego akurat ta gildia:Szczerze , nie wiem sam co mnie do tego skusiło ,być może estetyczny wygląd "Wioski Gildii"?, a może dlatego , że jest to jeden z ważniejszych materiałów w grze ,na którym przy odpowiednim kupcu, można dużo zarobić. Ponieważ najprzytulniej wyglądają domy z budowane z niego ? ... Przyjęty
Ostatnio zmieniony przez SilvEx dnia Czw Gru 15, 2011 8:32 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Czekolada
Liczba postów : 10 Join date : 11/12/2011
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Czw Gru 15, 2011 5:23 pm | |
| Nick:Czekolada Wiek:15 Mikrofon:Już tak. Ile czasu poświęcasz grze:Około 2-3 h dziennie. Coś o sobie:Nazywam się Daniel i mam 14 lat, interesuję się informatyką, sportem oraz wieloma innymi rzeczami których wolałbym nie ujawniać publicznie(XD).W minecrafta gram od wersji 1.2, często na classicu. Dlaczego akurat ta gildia:Dlatego, że bardzo lubię w MC rąbać drewno!(XD).Myślę, że tą gildię trzeba rozwinąć.Lubię las...właściwie to mieszkam "prawie" w lesie.(Około 20 m xd). Ty ja też xD. Przyjęty | |
| | | Iosovoi
Liczba postów : 58 Join date : 13/11/2011 Age : 28
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Pon Gru 26, 2011 1:08 pm | |
| Nick: Iosovoi Wiek: 15 Mikrofon: Mam Ile czasu poświęcasz grze: Zależy od ilości sprawdzianów itp. w szkole, ale tak 1-3h codziennie to dam radę Coś o sobie: Nie umiem pisać o sobie, jestem dziewczyną i to musicie wiedzieć. Dlaczego akurat ta gildia: Nie umiem budować ładnych rzeczy, nie lubię walczyć ze szkieletami, zastanawiałam się nad rolnictwem, ale jak nacja leśna, to trzeba się dostosować Fajnie, że będziemy mieć w teamie dziewczynę. Następnym razem rozpisz się bardziej w "Coś o sobie". Oczywiście przyjęta | |
| | | Jagoda1478
Liczba postów : 16 Join date : 07/01/2012 Age : 26 Skąd : Mieszkowice
| Temat: podanie MieszkoPL Sob Sty 07, 2012 2:37 pm | |
| Nick:MieszkoPL Wiek:13 Mikrofon:Tak Ile czasu poświęcasz grze:4-6h Coś o sobie:Jestem raczej fajny. Lubie pilke nozna oraz koszykowke. Jednak moim najwiekszym hobby jest minecraft Dlaczego akurat ta gildia:Zawsze chcialem byc drwalem i kocham siekiery
Przyjęty.
| |
| | | kamsiti
Liczba postów : 32 Join date : 29/11/2011
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Czw Sty 12, 2012 2:44 pm | |
| Nick: Kamisti Wiek: 13 Mikrofon: Zepsuł się, ale w najbliższym czasie zamierzam kupić nowy. Ile czasu poświęcasz grze: 2-4h Posiadasz Mieszczanina: Mam magnata Coś o sobie: Nazywam się Jakub, mieszkam w Bydgoszczy, lubię grać w minecrafta, interesuję się terrarystką. Dlaczego akurat ta gildia: Ponieważ uznałem na tej gildi można się wzbogacić, i liczę że będziemy miło razem pracować.
Przyjęty | |
| | | Thadel
Liczba postów : 30 Join date : 11/01/2012
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja Wto Sty 17, 2012 5:19 pm | |
| Nick: Thadel Wiek: 14 Mikrofon: Tak Ile czasu poświęcasz grze: 4/5h Posiadasz Mieszczanina: TaK Coś o sobie: Byłem kupcem ale zrezygnowałem a teraz spr óbuje sił tutaj. Dlaczego akurat ta gildia: Pokładam nadzieje w tej gildi i. Pomoge sie rozwinąć. Ortografia.Przyjęty. Sorry
Ostatnio zmieniony przez Thadel dnia Wto Sty 17, 2012 6:04 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | KaMaZZ
Liczba postów : 189 Join date : 19/11/2011 Age : 25 Skąd : Iyash
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: [Otwarta] Rekrutacja | |
| |
| | | | [Otwarta] Rekrutacja | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|