| Siedziba Gildii Łowców! | |
|
+8NioVioL KaMaZZ GhostMaster66 Arivern Molom mastergogo Sadhu JacobTab 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
GhostMaster66
Liczba postów : 151 Join date : 27/11/2011
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Nie Gru 18, 2011 11:07 am | |
| Chciałeś miejsce, w którym idzie się schować jak przegrywamy, takie miejsce zrobiłem, tyle, że dałem jeszcze możliwość wygodnego ataku. Przeczytaj post, który napisałeś będąc pod wpływem, bo to z niego wywnioskowałem, ze o to Ci chodzi(to był zły pomysł ). Jeżeli chcesz robić domek 3x3 z łóżkiem, crafting table i piecykiem to według mnie najlepiej zamknąć ten konkurs na domek, gdyż tak jak wcześniej wspomniałem, nie ma się zbytnio zastanawiać jak ma ten dom wyglądać, w końcu domków 3x3 nie zbudujemy jakichś zaje*****e różnych od siebie. To co podałeś w zupełności wystarczy do zadań, jakie owy domek ma spełniać. Pozdrawiam | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
Liczba postów : 249 Join date : 30/11/2011 Age : 31 Skąd : ja mam wiedzieć?
| |
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Nie Gru 18, 2011 11:19 am | |
| No to domek 3x3 o wysokości 2, żeby Enderman się do nas nie teleportował, ale one i tak chyba będą wyłączone. Do tego jakieś wyjście ewakuacyjne, najlepiej tunel, żeby móc wyjść w miarę bezpiecznie. Nie będę projektował takiego domku, bo to nie ma sensu, w minutę zbudujemy do na serwerze.
Pozdrawiam | |
|
| |
Sadhu
Liczba postów : 25 Join date : 30/11/2011 Age : 33 Skąd : K.Z.
| |
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 3:57 pm | |
| Jeśli mamy uciekać, to pierwszy projekt odpada, bo podczas ucieczki nie będziemy się rozglądali za ukrytymi klapami A w drugim mogą wejść górą do domku, trzeba by klapę ustawić, ale ogólnie fajny pomysł Pozdrawiam | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| |
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 4:10 pm | |
| Ty tak, ale jak będzie się napieprzało kilka osób, to będzie im ciężko w miarę sprawnie dostać się przez klapę. No, chyba, że taki domek będzie tylko dla Ciebie, wtedy nie ma problemu.
Pozdrawiam | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| |
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 5:09 pm | |
| Ja wiem jakie ma być przeznaczenie tego pomieszczenia, ale co jak będzie się chciało schować więcej łowców? Klapa wtedy raczej odpada, przynajmniej tak mi się wydaje.
Pozdrawiam | |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 5:18 pm | |
| sorka za offtop (wiem, że to moja prywatna sprawa) ALE WKURZA MNIE JUŻ GHOST TO CO PISZESZ Z TYMI KLAPAMI I Z TYM "POZDRAWIAM" NA KOŃCU TEKSTU!! Dziękuje za uwage. Pozdrawiam | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| |
| |
mastergogo
Liczba postów : 109 Join date : 26/11/2011 Age : 28 Skąd : Babiczki
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 5:40 pm | |
| ładne projekty tylko że ten drugi będzie bardzo dobrze widoczny w nocy więc schowek na itemy odpada | |
|
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 5:45 pm | |
| Ja pier***e:D chcesz mi powiedzieć, ze od początku chodziło Ci, o to, że KAŻDY będzie miał taki domek, nie będą to porozstawiane domy, do których wstęp będą mieli wszyscy łowcy? - Cytat :
- Myślę nad tym iż każdy w poszczególnym miesiącu będzie miał przydzielony inny teren (las, pustynia, bagno) wtedy łowca łowcy do chatki nie wleci
Z tego to wywnioskowałem. Myślałem, ze chodzi właśnie o takie budyneczki dla wszystkich łowców, a nie każdego z osobna, ale nie pisałeś o tym nigdzie POZDRAWIAM ! ! ! (Fak ju Salatko ) A tak poważnie to nie spinaj się, chyba warto dyskutować, żeby dopracować coś do perfekcji, czyż nie? Pozdrawiam, pozdrawiam i jeszcze raz pozdrawiam | |
|
| |
Sadhu
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 5:55 pm | |
| Ghost tu chodzi o to że każdy będzie miał wyznaczoną warte na danym terenie, na którym będzie polował przez określony czas na każdym terenie będzie jakaś kryjówka, ale do terenu jednocześnie będzie wyznaczony tylko jeden łowca więc szansa że ktoś "drugi" wbiegnie ci do chatki na twojej zmianie odpada.
Przykładowo dostajesz że w danym tygodniu masz polować na bagnach, więc przez ten tydzień ta "chatka" to twoje schronienie. Po upływie wyznaczonego czasu bierzesz swoje itemy do gildii w której jest twój dom, a osoba która otrzymuje ten teren po tobie na kolejną zmianę otrzymuje też tę samą chatkę na czas swojej wachty tam.
Mówimy tu teraz tylko o polowaniach na zwierzynę, te chatki nie będą używane w trakcie wojny jako schrony gdyż nie jest to ich przeznaczenie ani cel.
Mam nadzieję że chodź troszkę rozjaśniłem tę kwestię. | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| |
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:04 pm | |
| stąd nie wynika, czy chciałeś dom dla każdego z osobna czy ogólnie dla łowców miejsce do schronienia się. Przynajmniej 1 łóżko sugeruje, że może to byś domek dla 1 lub większej liczby osób. Btw, chciałem zmienić nick w grze na Apparitio, macie jakieś pomysły, tylko, żeby było coś związane z duchem, zjawą, marą itp. np w innym języku jak ktoś zna ładne słowo z tym związane, byłby zobowiązany Sadhu mi to pięknie wyjaśnił, dosadnie, to co, ja już się nie odzywam? Bo trochę namieszałem i ogólnie burdel zrobiłem, żałuję. le prosiłbym o propozycję nicków mimo wszystko, jak macie jakieś pomysły. | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:08 pm | |
| | |
|
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:13 pm | |
| Ahh, widzisz, dlatego zawsze mnie łoili za interpunkcje:D Wybacz, mój błąd, i dzięki za ocenę nicku. Szkoda, że nie mogę pozdrawiać, bo już opier**l od Salatko dostałem, więc ostatni raz pozdrowię.
Pozdrawiam : ) | |
|
| |
Sadhu
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:15 pm | |
| Ghost może: Pneuma lub Angaredo czy Artavo. Apparitio mnie się osobiście podoba, te wyżej to propozycje ode mnie .
Ostatnio zmieniony przez Sadhu dnia Pon Gru 19, 2011 6:17 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:17 pm | |
| Pneuma mi się nie za bardzo podoba, ale te 2 świetne, tylko powiedz mi najpierw co one oznaczają | |
|
| |
Sadhu
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:21 pm | |
| Angaredo wyciągnąłem to z jakiejś gry, nie pamiętam jakiej, było to imię najwyższego Boga. Natomiast Artavo to określenie na osobę hmm.. kogoś w rodzaju "szamana" czy "guru". Napisałem jak się wymawia znam to tylko ze słuchu nie wiem jak się pisze dokładnie, tyle tylko jestem wstanie powiedzieć.
| |
|
| |
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:23 pm | |
| Dobre ghost, dobre! oceniasz co Ci się podoba a później pytasz się co to oznacza Poza tym sam nie wiem co te słowa oznaczają ale tak "fajnie" wyglądają to: Angaredo i Artavo. | |
|
| |
GhostMaster66
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:32 pm | |
| Dziękuję Sadhu za tłumaczenie, czyli mam 3 możliwości. Ciężko będzie wybrać, bo wszystkie są zajebiste. Salatko, oceniłem brzmienie słowa właśnie o to mi chodziło, ze mi się podoba. Dzięki jeszcze raz Sadhu za propozycje i tłumaczenie. I Salatko za atakowanie na każdym kroku | |
|
| |
JacobTab Król Iyash
| |
| |
Molom
Liczba postów : 484 Join date : 13/11/2011 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! Pon Gru 19, 2011 6:35 pm | |
| Czy to jest temat o siedzibie Łowców, czy o zmianie nicku? Koniec offtopu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Siedziba Gildii Łowców! | |
| |
|
| |
| Siedziba Gildii Łowców! | |
|