Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[Plugin]BookWorm dla wędrowców

Go down 
+18
Daiqe
WodzuPL
SplashArt
Manana
Molom
God
Lowcakur
NeraVo
Sewcool
Yamamoto
goste111
Szympans
Laskov
Kaczka
MikoGot
Sadzio
LoozaQ
nikusek007
22 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Czy wgrać BookWorm to dobry pomysł
Tak
[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_lcap70%[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_rcap
 70% [ 31 ]
tak, ale tylko dla wędrowców
[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_lcap27%[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_rcap
 27% [ 12 ]
nie
[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_lcap2%[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 44

Poll closed

AutorWiadomość
Sadzio

Sadzio

Liczba postów : 653

[Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimeNie Gru 04, 2011 8:07 pm

I odemnie Razz
Ale ja bym mu nie sprzedał Dzienników Wojennych gen. Sadzia
Powrót do góry Go down
Molom

Molom

Liczba postów : 484

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimeNie Gru 04, 2011 8:16 pm

Sprzedajcie mi dokładne opisy stanu gospodarki waszych nacji i mapy do nich oraz tajne przejścia ;P

A tak na serio to nie potrzeba, bo to wszystko będę mieć za darmo od moich szpiegów;P
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimeNie Gru 04, 2011 8:33 pm

Przyśle ci ich głowy do Iyash Razz
Brawo za off
fenkju

Ostatnio zmieniony przez Sadzio dnia Pon Gru 05, 2011 1:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Manana

Manana

Liczba postów : 46

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 1:14 pm

Zdecydowanie tak, ale ograniczenie dla wędrowców to z tym się nie zgodzę, każdy dobrze wychowany powinien umieć pisać i czytać to by nawiązywało do rodów. Jeżeli rodzinę stać na wychowanie potomka to będzie umiał pisać i czytać. I tyle co chciałem wnieść do wątku.
Powrót do góry Go down
goste111

goste111

Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 3:00 pm

Prochy szpiegów po ich odbiór będziesz mógł się zgłosić później
A sławne nazwisko.Kupię książkę od Sadzia
Powrót do góry Go down
SplashArt

SplashArt

Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 3:43 pm

Oczywiście, można takie coś dodać ale czy dla wszystkich? Mam wątpliwości. Gdyby każdy mógł pisać książki wędrowcy stracili by na znaczeniu.
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 3:47 pm

Jesten tylko ciekaw dlaczego akurat wędrowcy by mieli pisac tylko książki... z tego co widzę do większośc narazie chce pisać książki.
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 3:57 pm

Jeżeli wejdzie plugin to podpisze umowę o wydawnictwo Smile
Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
SplashArt

SplashArt

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 4:22 pm

Pisałem książki jako 3-klasista. Na szczęście wszystkie egzemplarze przyniosły mi tylko ciepło w domu. lol!
Powrót do góry Go down
Lowcakur

Lowcakur

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:13 pm

Jak tak msyle, to plugin powinien byc TYLKO DLA WEDROWCOW ORAZ MAGNATERI, aby ksiazki byly w cenie.
Powrót do góry Go down
MikoGot

Liczba postów : 89

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:18 pm

To dobrze, że zamierzam mieć miasto. Oczywiście wiem, że będę musiał ciężko pracować na ten tytuł ale mam chętkę na miasto.

EDIT: "zamierzam mieć miasto" można rozumieć jako "całe szczęście, że będę magnatem i będę mógł pisać księgi" nie wyklucza to faktu, że na miasto będę pracował i dokładał wszelkich działań aby miasto jak najszybciej powstało.

Ostatnio zmieniony przez MikoGot dnia Pon Gru 05, 2011 5:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Daiqe

Daiqe

Liczba postów : 93

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:18 pm

po to jest glosowanie zeby kazdy oddal głos
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

Tylo magnaterii... pf... a nie można by było... "nauczyć" się pisania za jakąś cene?
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:21 pm

Jak dla mnie szlachta i wzwyż + wędrowcy.
Na pewno nie dla wszystkich.
Powrót do góry Go down
SplashArt

SplashArt

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:31 pm

Ja za Wodzem! Nie podlizuje się...
Powrót do góry Go down
Sadzio

Sadzio

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:34 pm

A ja przeciw Wodzowi!
Tylko chłopi nie powinni mieć tej możliwości, a jeśli nie mieszczanie to chociaż dowódcy gildii.
Sama umiejętnośc pisania przyda im się chociażby do pisania rozkazów długich, nie do zapamiętania.
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 5:36 pm

Przywódcy gildii są zobowiązani do jak najszybszego stania się szlachcicami.
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

Liczba postów : 288

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 6:05 pm

Em...
Wodzu jestem PRZECIW tobie
Jeśli sołtysi, dyplomaci to ludzie pracujący w urzędach = wykształcenie to raczej pisać umieją Very Happy
To urzędy też czy robimy rządy "debili"
Powrót do góry Go down
SplashArt

SplashArt

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 6:12 pm

Powiem szczerze że chłopi i mieszczanie nie powinni mieć możliwości pisania książek.
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 6:16 pm

Co do wszystkich stanowisk tyczy się stanie szlachcicem , jednak my mówimy o zdolności pisania książek. Nie o samym pisaniu. Ja umiem pisać , jednak wątpię żebym napisał książkę. + nawet jeśli dla mieszczaństwa też to nie wiadomo czy plugin zostanie dodany ,jako jest w pewnym sensie zbędny.
Powrót do góry Go down
JacobTab
Król Iyash
JacobTab

Liczba postów : 249

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 6:42 pm

Hmm. Ale wyobrażmy sobie wędrowców w ropli posłańców.. Jako iż będzie plugin w którym rozmowy z dwóch końców świata będą niemożliwe przekazywanie pism do dowódców i królów będzie niezbędne.

Jestem za wodzem jeżeli będzie można takie książki/notatki/dzienniki pisać Smile
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 7:04 pm

ale to doda 20% Coller dla serwera plus pony i fani to = 70% Razz
Wyobraź sobie biedną Zaginioną rodzinę z rodu Kaczkoholików (taki bardzo stary Very Happy) która pisała dzienniki, wiedzę, dane wywiadowcze i bandyci je zdobywają następnie opchną do Jasnej strony mocy (Pustynia? Very Happy [w sensie, że jasno od piasku]) to doda Napięcia!
Powrót do góry Go down
JacobTab
Król Iyash
JacobTab

Liczba postów : 249

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 7:28 pm

Każda nacja mogłaby mieć swoje święte księgi
gildie kodeksy
moznaby zapisaywać ceny towarów u kupców!Smile
Powrót do góry Go down
DreN

DreN

Liczba postów : 180

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 7:52 pm

jak i listę zamówień, i np budowniczy mogą wystawiać rachunki np. cena wykorzystanego towaru+ usługi, lub tez opisac w ksiazce system obronny zamku
Powrót do góry Go down
Kaczka

Kaczka

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitimePon Gru 05, 2011 8:39 pm

i Spisać prawa obowiazki itd.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Plugin]BookWorm dla wędrowców   [Plugin]BookWorm dla wędrowców - Page 2 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[Plugin]BookWorm dla wędrowców
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Co do wędrowców...
» [plugin]Kolejka
» Zajęcia wędrowców
» [Plugin] Zwierzątka :3
» [Plugin] Multipropozycia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach