Nick: NeltPL Wiek:(min. 13*) 14 Czas gry w Minecraft'a: Od listopada 2010 Znajomość gry RP: Bardzo duża. Historia Postaci: Neltinor urodził się gdzieś na wschodzie, dokładnie nie wiadomo gdzie. Zawsze miał smykałkę do handlu i dowodzenia, choć potrafił przetrwać na pustyni jak i w lesie nie można powiedzieć żeby był za dobry w walce. Do kraju przybył nagle i bez wiedzy nikogo lecz z niewielką grupą przyjaciół.Z charakteru był miłym człowiekiem choć kiedy się targował często nie był zbyt lubiany. Preferowana Nacja: Char Dlaczego nasz serwer?: Można tu pograć RP co kocham. Posiadasz Team Speak 3? Tak Zareklamujesz serwer: Wśród znajomych - owszem.
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
Temat: Re: Podanie: NeltPL Sob Gru 03, 2011 9:31 pm
Trochę za krótka historia postaci- do poprawy.
NeltPL
Liczba postów : 2 Join date : 03/12/2011
Temat: Re: Podanie: NeltPL Nie Gru 04, 2011 9:02 am
Dłuższej nie będzie ponieważ uważam pisanie historii za głupstwa, historia dzieje się w grze,a nie przed nią, nie mogę określić kim będę w grze ponieważ jeszcze nie grałem i nie mogę dostosować historii do tego.
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
Temat: Re: Podanie: NeltPL Nie Gru 04, 2011 9:05 am
Wymyśl jakąś przygodę, którą przeżyłeś przed startem i ją napisz, rozwiń ją także, na minimum 5 linijek. Historia jest także ważna, określa to, jak dostałeś się do naszego królestwa. Pozdrawiam!