RiPul
Liczba postów : 20 Join date : 29/11/2011 Age : 30 Skąd : Opole
| Temat: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Wto Lis 29, 2011 9:15 pm | |
| Z tego co wiem są 4 nacje, z czego jeszcze jedna dodatkowa Angvar! Moją propozycją jest to żeby zrobić jeszcze jedną, nie tyle co nację, ale taką jak by stolicę królestwa gdzie by był GŁ. spawn, sklepy dla początkujących, mapa dzięki której gracze mogą szybko trafić do swoich nacji, oraz miejsca dla kupców którzy będą mogli wykupić sobie działkę pod sklep, by dostać się do innych nacji trzeba będzie przejść przez stolicę, co by ułatwiło zarobek innym graczą (kupcą) wiadomo że droga jest długa i męcząca i człowiek staje się głodny po wędrówce . Narazie to tyle, jutro rozwinę moją propozycję gdyż muszę już kończyć, w odpowiedziach piszcie co o tym myślicie!!! UWAGA: Przeczytaj cały post a nie początek, wtedy oceniaj!!!! Kurcze ludzie sry nie ten dział, proszę o przeniesienia do propozycji na serwer!!! | |
|
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
| Temat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Wto Lis 29, 2011 9:21 pm | |
| | |
|
nikusek007
Liczba postów : 197 Join date : 21/11/2011 Age : 26 Skąd : Poznań
| Temat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Sro Lis 30, 2011 5:24 am | |
| Fajnie by było, gdyby spawn był zamieszczony na wzniesieniu i by się schodziło po jakichś schodach | |
|
jiyam
Liczba postów : 218 Join date : 13/11/2011 Age : 29
| Temat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Sro Lis 30, 2011 6:34 pm | |
| Też nad czymś takim myślałem, ale jak by to nazwać, żeby było w klimacie...
Oczywiście jestem za. | |
|
Theirin
Liczba postów : 112 Join date : 20/11/2011 Age : 28
| Temat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Sro Lis 30, 2011 6:41 pm | |
| Albo robić od czasu do czasu, mistrzostwa lub jakieś inne eventy, na stolicę Królestwa Thandoru, wtedy każdy gracz będzie się tam spawnował, takie coś jak polska prezydencja w Unii. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! | |
| |
|