Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

[Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
RiPul

Liczba postów : 20

[Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! Empty
PisanieTemat: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 9:15 pm

Z tego co wiem są 4 nacje, z czego jeszcze jedna dodatkowa Angvar!

Moją propozycją jest to żeby zrobić jeszcze jedną, nie tyle co nację, ale taką jak by stolicę królestwa gdzie by był GŁ. spawn, sklepy dla początkujących, mapa dzięki której gracze mogą szybko trafić do swoich nacji, oraz miejsca dla kupców którzy będą mogli wykupić sobie działkę pod sklep, by dostać się do innych nacji trzeba będzie przejść przez stolicę, co by ułatwiło zarobek innym graczą (kupcą) wiadomo że droga jest długa i męcząca i człowiek staje się głodny po wędrówce Very Happy. Narazie to tyle, jutro rozwinę moją propozycję gdyż muszę już kończyć, w odpowiedziach piszcie co o tym myślicie!!!

UWAGA: Przeczytaj cały post a nie początek, wtedy oceniaj!!!!

Kurcze ludzie sry nie ten dział, proszę o przeniesienia do propozycji na serwer!!!
Powrót do góry Go down
https://www.youtube.com/xXjacek2010jacekXx
MarekZet

MarekZet

Liczba postów : 1329

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 9:21 pm

Wiemy, zrobimy to.
Powrót do góry Go down
nikusek007

nikusek007

Liczba postów : 197

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitimeSro Lis 30, 2011 5:24 am

Fajnie by było, gdyby spawn był zamieszczony na wzniesieniu i by się schodziło po jakichś schodach Smile
Powrót do góry Go down
jiyam

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitimeSro Lis 30, 2011 6:34 pm

Też nad czymś takim myślałem, ale jak by to nazwać, żeby było w klimacie...

Oczywiście jestem za.
Powrót do góry Go down
Theirin

Theirin

Liczba postów : 112

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitimeSro Lis 30, 2011 6:41 pm

Albo robić od czasu do czasu, mistrzostwa lub jakieś inne eventy, na stolicę Królestwa Thandoru, wtedy każdy gracz będzie się tam spawnował, takie coś jak polska prezydencja w Unii.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!   [Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!! I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

[Mechanika]Proponowane Budowle! Miejsca! ITD!!!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [Mechanika] zaklinacze
» Stare budowle, a serwer
» Ile miejsca powinno byc pomiendzy Miastami i osadami?
» [Mechanika]Karczmy
» [mechanika]Kamieniołom

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Szare pustkowia :: Otchłań-
Skocz do: