Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Lekka zbroja i jej zastosowanie

Go down 
+4
nikusek007
God
KaMaZZ
Nerty
8 posters
AutorWiadomość
Nerty

Liczba postów : 26

Lekka zbroja i jej zastosowanie Empty
PisanieTemat: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimePon Lis 28, 2011 9:54 pm

Siemka chciałem zgłosić taką propozycję urozmaicenia na serwerze:
Lekka zbroja zwiększała by prędkość poruszania się. Żelazne itd. obicążałaby.
Byłoby bardziej klimatycznie, byłby sens tworzenia lekkiej zbroi a nie tylko diaxowa i myślisz że jesteś fajny.
Serwer ma klimat RPG z tego co wiem a tam z reguły lekka zbroja mniej ciąży niż ciężka Smile
Najbardziej klimatycznie by było dla Iyash leśna frakcja lekkie zbroje pasują jak ulał.
Macie gościa do pisania pluginów zagadajcie może da rade taki zrobić a jeśli nie to jest temat na mpc napisany przez kumpla może ktoś zna nazwe bo wiem że taki był dodawał ciężar zbroi.
Polecam się na przyszłość Nerty
Powrót do góry Go down
KaMaZZ

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimePon Lis 28, 2011 9:57 pm

Dobry pomysł.
Powrót do góry Go down
God

God

Liczba postów : 145

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimePon Lis 28, 2011 10:08 pm

Fajnie by bylo
Powrót do góry Go down
nikusek007

nikusek007

Liczba postów : 197

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 5:23 am

Skórzane zbroje, pasowałby też do Yerdyn, w żelaznej mogliby zamarznąć Smile
pomysł podoba mi się, ale żeby to miało sens, to lepsza zbroja musiałaby mieć więcej obrony.
Powrót do góry Go down
Lowcakur

Lowcakur

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 6:34 am

Oraz musilaby byc odpowiedni plugin, a jak na razie nie mamy nawet tych podstawowych Very Happy
Powrót do góry Go down
Kenji

Kenji

Liczba postów : 399

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 12:50 pm

Może też głód Very Happy ?
Powrót do góry Go down
Nerty

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 3:10 pm

skórzana przecież ma mniej obrony niż np. żelazna czy diaxowa Smile (Chodzi mi o ilość wybronionych obrażeń. Od 1 hita skórzana traci więcej tych tarcz niż diaxowa). A co do głodu to nie wiem o co ci chodzi
Powrót do góry Go down
NeraVo

NeraVo

Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 3:12 pm

Jeżeli dasz radę, dodaj ankietę.
Jestem na tak, przyda się takie coś.
Serwer będzie bardziej przypominał średniowiecze.
Powrót do góry Go down
Kenji

Kenji

Liczba postów : 399

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 6:45 pm

Nosząc zbroję się męczysz(taką żelazną) tak samo jak ze sprintem i masz szybszy głód, a co za tym idzie po jakimś czasie biegania + noszenia zbroi szybciej będziesz głodny .
Powrót do góry Go down
WodzuPL

WodzuPL

Liczba postów : 418

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitimeWto Lis 29, 2011 8:22 pm

Powrót do góry Go down
https://thandor.forumpl.net
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lekka zbroja i jej zastosowanie   Lekka zbroja i jej zastosowanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Lekka zbroja i jej zastosowanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Szare pustkowia :: Otchłań-
Skocz do: