TaBaS98koo
Liczba postów : 132 Join date : 11/12/2011 Skąd : idk
| Temat: [Serwer] Drugi serwer Sro Sty 18, 2012 5:56 am | |
| Witam , moja propozycja dotyczy serwera , Serwera Hardcore Premium Ten serwer służył by do dobrej zabawy i robienia kasy , dość dużej kasy , którą byście przeznaczali na Królestwo Thandor i zwiększenie slotów na obu serwerach. Dajmy na to 100 slotów na Serwerze Hardcore , dziennie dostanie bana np. 30-40+ osób , 30 osób wpłaci 6.96 zł lub mniej za Unbana , to daje 208,8 zł dziennie! lub mniej. Zależy jaką ustawicie stawkę np. 3.69 to daje 110,7 zł dziennie!Poprawi sytuację : - dotyczącą pieniędzy - ilości slotów na serwerze RP - ilości osób grających na tych serwerach - w krótkim czasie serwery się rozwiną. Po zdobyciu dość dużej ilości pieniędzy możecie powiększyć sloty na serwerze Hardcore , co znów przyniesie pieniądze i tak w kółko. Przedstawiłem łatwy sposób do zdobycia popularności i pieniędzy na rozkwit serwera. W dodatku CraftSite zareklamowało by serwer Hardcore waszej przyszłej "Serwerowni" Jeśli zamierzacie otworzyć drugi serwer to skorzystajcie z mojej propozycji.
Ostatnio zmieniony przez TaBaS98koo dnia Sro Sty 18, 2012 2:48 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
| Temat: Re: [Serwer] Drugi serwer Sro Sty 18, 2012 2:36 pm | |
| Hej, hej, nie rozpędzaj się tak.
1. CraftSite nie zareklamuje dwóch serwerów, w sprawie Thandoru nadal się dogaduję i czekam na ostateczną decyzję.
2. Najpierw to Thandor musi rozwinąć skrzydła.
3. Z Twojego punktu widzenia serwer byłby tylko dla kasy, a tu nie o to chodzi. | |
|
TaBaS98koo
Liczba postów : 132 Join date : 11/12/2011 Skąd : idk
| Temat: Re: [Serwer] Drugi serwer Sro Sty 18, 2012 2:47 pm | |
| 1. Spoko , nie mam nic do tego. 2. Własnie podaje tą propozycję , by rozwinął się ostatecznie i był najlepszym serwerem RP , a Hardcore mu w tym pomoże finansowo jako drugi serwer. Następnie Hardcore się rozwinie i będzie multum dobrej zabawy na obu serwerach. 3. Nigdzie nie napisałem , że tylko do kasy , również dla dobrej zabawy. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: [Serwer] Drugi serwer | |
| |
|