groith
Liczba postów : 196 Join date : 22/11/2011 Age : 26 Skąd : Polska,Poznań
| Temat: Chłopi!Chłopi! Pon Sty 16, 2012 3:29 pm | |
| Chłopi i mieszczanie!! Zwalnia się miejsce architekta!Wow...I leave Thandor-bye mistrze.Pozdro z psychiatryka dla: SiLveX,privateone,Bartoz,Apacz... groith | |
|
Bartoz
Liczba postów : 31 Join date : 28/11/2011 Age : 29
| Temat: Re: Chłopi!Chłopi! Pon Sty 16, 2012 7:10 pm | |
| Widze za masz w tym psychiatryku sporo kolegów pewnie opowiadasz im jacy my jesteśmy i wgl. tez ich pozdrów od nas | |
|
Sadzio
Liczba postów : 653 Join date : 13/11/2011 Skąd : Odmęty twoich koszmarów...
| Temat: Re: Chłopi!Chłopi! Pon Sty 16, 2012 7:18 pm | |
| Żegnaj | |
|
SilvEx
Liczba postów : 141 Join date : 19/11/2011 Skąd : Z Łodzi
| Temat: Re: Chłopi!Chłopi! Pon Sty 16, 2012 8:05 pm | |
| Oj , człowieku widać jaki jesteś niedojo... umysłowo . (Nie będę kończyć bo znów wyślesz skragę (:*) ) Szczerze? Nie oszukuj , że masz 13lat, widać po tw. 'tekstach' , że masz max . 11... Dobra , nie będę się rozpisywać na tw. temat , bo nie oto tu chodzi . Ps. Wiesz , że sam napisałeś , że leczysz się w psychiatryku.? Następnym razem poprawnie ułóż zdanie . ps2. czemu się na mnie uwziąłeś ^^? Jest to dla mnie nie pojęte.. Każdy 11 latek tak ma? Pozdrawiam , i spokojnie nie będziemy z tb tęsknić ps2. czemu się na mnie uwziąłeś ^^? Jest to dla mnie nie pojęte.. Każdy 11 latek tak ma? Peace . @Edit Down No masz racje...juz zmieniam dzięki , że pomogłeś znaleźć mi błąd w wypowiedzi loffam Cię xd Ave
Ostatnio zmieniony przez SilvEx dnia Pon Sty 16, 2012 9:31 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
NieMaBezliku
Liczba postów : 38 Join date : 25/12/2011
| Temat: Re: Chłopi!Chłopi! Pon Sty 16, 2012 9:05 pm | |
| - SilvEx napisał:
- Oj , człowieku widać jaki jesteś niedoro... (Nie będę kończyć bo znów wyślesz skragę (:*) )
Szczerze? Nie oszukuj , że masz 13lat, widać po tw. 'tekstach' , że masz max . 11... Dobra , nie będę się rozpisywać na tw. temat , bo nie oto tu chodzi .
Ps. Wiesz , że sam napisałeś , że leczysz się w psychiatryku.? Następnym razem poprawnie ułóż zdanie . ps2. czemu się na mnie uwziąłeś ^^? Jest to dla mnie nie pojęte.. Każdy 11 latek tak ma?
Pozdrawiam , i spokojnie nie będziemy z tb tęsknić ps2. czemu się na mnie uwziąłeś ^^? Jest to dla mnie nie pojęte.. Każdy 11 latek tak ma?
Peace . Ja bym napisał, że jest niedoje... umysłowo, ale to twoje zdanie | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Chłopi!Chłopi! | |
| |
|