Salatku, SoAD jest dla mnie trochę za słaby, ale nie powiem, lubię i kiedyś sporo słuchałem. Ale Nightwish zawsze będzie dla mnie najlepszym zespołem, Sabaton też, bo to od tych 2 zespołów zacząłem mogą miłość do metalu
MarekZet
Liczba postów : 1329 Join date : 12/11/2011 Age : 25 Skąd : Kętrzyn
Co wy wszyscy macie z tym metalem?! Toż to głupie. Zależy jeszcze jaka piosenka, ale w większości głupoty. heh dobrze Iosovoi.... Jeżeli nie lubisz metalu się nie wtrącaj jasne?
Do pana, który został zacytowany powyżej, jesteś gupi, każdy lubi to co chce, a nie tobie to oceniać, jakbyś wyraził swoje zdanie normalniej to no problem, ale jak tak masz pisać, to załóż sobie słuchaczki na główę i zapomnij o tym temacie i słuchaj tego co Ci się podoba, bo ja Twojego gustu nie oceniam, więc Ty nie oceniaj gustu innych, jasne?
Pozdrawiam
Aaaa...jeszcze jedno......METAL FOREVER(zmiana koloru, żeby nie było monotonnie ciągle czerwonym)
EDIT: Jakbyś się zagłębił w tematykę metalu, która jest ogromna, co zespół to inny pomysł na piosenki, Nightwish śpiewa o świecie snów, fantastycznym, Sabaton jest antywojenny, śpiewa o bitwach i Wojnach, Rammstein porusza kontrowersyjne sprawy, np Josepha Fritzla. Więc nie pisz, że to głupoty, bo gówno wiesz. Na dobra sprawę nic nie zrobisz, z metalem nikt nie wygra, a zwłaszcza Ty i Twoje myślenie:) Ale ja w tej chwili nie bronię metalu, tylko neguję twoje płytkie myślenie. Najlepiej nie wypowiadaj się jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, co?
Kenji
Liczba postów : 399 Join date : 13/11/2011 Age : 25 Skąd : Mounster Sprichel
Dla mnie osobiście rządzą: Kamil Bednarek GrubSon DonGóraLesko COMA Green Day Peja Avril Lavigne Sean Kingston Lil John ( lovciam ^^ ) Eminem i 50 cent
Salatko
Liczba postów : 280 Join date : 20/11/2011 Age : 27 Skąd : Brzeg/ woj. Opolskie
Ja, tylko jako ciekawostkę polecam posłuchać rosyjskiego punk rocku, nawet ciekawe:)
Kogeki
Liczba postów : 60 Join date : 17/12/2011 Age : 25 Skąd : Będzin/Bliżej nieokreślony obóz bandytów
Temat: Re: Muzyka- czego słuchasz? Nie Gru 18, 2011 1:20 pm
Ja tam słucham metalu,punka,hardstyle i hardcore ;d Pare przykładów: youtube.com/watch?v=zgl4T0KQFq8 youtube.com/watch?v=aHV6qbYSQpY youtube.com/watch?v=jSIwpIhTqgM Ten wałek jest zrobiony przez polaka ^^ (^) youtube.com/watch?v=E5XexAj9gvk Miazga poprostu. <3
Słuchał ktoś może najnowszej płyty Dezertera?
P.S : Przepraszam że w takiej formie,ale nie mogę wrzucać linków bezpośrednich...
SzotuPL
Liczba postów : 22 Join date : 19/12/2011 Age : 27 Skąd : Śląśk Jaworzno
W sumie to racja. Widzę że nikt na forum nie słucha muzyki elektroniczej(za mylenie tego pojęcia z techno zakatrupie na śmierć jak karpia w wigilie!).A szkoda,cóż na hardstylenation słusznie zauważono że południe Polski (Śląsk,Zagłębie,Mazowsze itp.) jest bardziej otwarte na nowe brzmienia i to mnie cieszy bo tam mieszkam Choć pewnie nigdy nie dościgniemy Holandii z której wyszło tyle zajebistych gatunków muzyki elektronicznej...Min.hardstyle,hardcore i chyba dubstep Niestety w Polsce nie jest rozwijana oficialnie niekomercyjna muzyka :/ Tylko zasrane komercyjne ścierwo,jak pop czy pseudorap(nie chciałem tu obrazić wszystkich słuchających rapu,dlatego użyłem określenia pseudo )
rafaldunal1
Liczba postów : 123 Join date : 10/12/2011 Age : 27
. Pamiętam że jak chodziłem do podstawówki to było cały czas tylko "bucu,bucu,bucu,bucu"(nie obrażając tych co słuchają "bucu,bucu,bucu,bucu") a teraz jeden słucha tego drugi tamtego.
Kogeki
Liczba postów : 60 Join date : 17/12/2011 Age : 25 Skąd : Będzin/Bliżej nieokreślony obóz bandytów
Ja chodze do podstawówki niestety,i wszyscy prawie tylko w kółko rap i reggae[jeśli to można nazwać,pieprzenie o JP i marihuanie -.-"].Tylko ze 3 os. słuchają metalu
rafaldunal1
Liczba postów : 123 Join date : 10/12/2011 Age : 27