Witam ;d Mam na imię Sebastian, ale wolałbym gdybyście nazywali mnie Seba
a więc opowiem wam trochę o mnie
No dobra, jak sam temat mówi ''Najmłodszy na serwie'' nie jestem na 100% pewny czy jestem najmłodszy
Mam 11 lat oraz bardzo interesuję mnie informatyka Komputerowa,
Bardzo lubię grać na serwerach Minecraft gdzie mogę porozmawiać z ogarniętymi ludźmi oraz z ludźmi których nie obchodzi mój wiek,
Pewnie większość ludzi sobie teraz myśli, hah ma 11 lat i pewnie z niego jakiś neokid, Nie, tak nie jest.
Jestem ogarniętą osobą i naprawdę staram się rozmawiać i pisać oraz czytać poprawnie,
Dlaczego?? a dla tego ponieważ od 5 lat mieszkam za granicą, dokładniej w Irlandii,
Codziennie prowadzę normalne życie, czyli wstaje jem śniadanie, idę do szkoły, a gdy wracam to albo wychodzę na dwór albo gram na PS3
Mam pieska(właściwie suczkę), na imię ma Sally, Dokładnie nie powiem wam ile ma lat oraz jakiej jest rasy ponieważ znalazłem ją na dworze w deszczowy dzień i przygarnełem, muszę się pochwalić że w 5 lat bardzo dobrze nauczyłem się angielskiego, lecz niestety powoli mój Polski biednieje,
Bardzo lubię wymyślać Historie, nawet pisałem dwa podania na dwa moje konta ponieważ myślę że to bardzo dobry pomysł z tą Historią Postaci,
Obecnie słucham trochę rocka(Linkin Park) ale głownię słucham muzę typu Dubstep, Electro
Lubie czytać opowiadania, często czytam książki sławnego pisarza Darren Shan, Nie wiem czy ktoś zna
Lubię oglądać JJayJoker ,RockAlone2k oraz CTSG, Nie zapomnę też mojego idola Let's Playera masterlu19, fajnie by było gdyby ktoś go znał
Sądzę że team Królestwa Thandor to nie banda dzieci jak z innych serwerów i sądzę że zajdą daleko
No więc to tyle o mnie(ale się rozpisałem)
Jeżeli chcecie wiedzieć coś jeszcze o moim życiu prywatnym to śmiało pytajcie
Pozdrawiam MortalShadow oraz SplashArt którzy pomogli mi fajnie oraz przyjemnie zacząć grać na królestwie Thandor