| Witam wszystkich :] | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Theirin
Liczba postów : 112 Join date : 20/11/2011 Age : 28
| Temat: Witam wszystkich :] Nie Lis 20, 2011 8:23 pm | |
| Cześć ! Nazywam się Wiktor i przybyłem tu aby miło spędzić czas ! Interesuje się oczywiście grami oraz muzyką. Aktualnie gram w WoW'a i The Elder Scrolls V : Skyrim. Gdy otworzycie serwer, będę "noł-lajfił" przy Minecrafcie. Wybrałem nację Char , dlaczego ? Abo większość wybiera Iyash, a jeżeli to jest frakcja leśna, i jeżeli nie usuniecie Enderdragonów, to z tej frakcji nic nie zostanie, phe-he. Do zobaczenia w grze ! | |
|
| |
NeraVo
Liczba postów : 445 Join date : 21/11/2011 Age : 27 Skąd : Małopolska
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 4:43 pm | |
| Witaj! Jak tam Ci dzień minął? Mam nadzieję że będzie nam się fajnie grało, razem obronimy królestwo! | |
|
| |
Kenji
Liczba postów : 399 Join date : 13/11/2011 Age : 25 Skąd : Mounster Sprichel
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 4:45 pm | |
| - Theirin napisał:
- Abo większość wybiera Iyash, a jeżeli to jest frakcja leśna, i jeżeli nie usuniecie Enderdragonów, to z tej frakcji nic nie zostanie, phe-he. Do zobaczenia w grze !
Ale EnderDragony spawnują się tylko i wyłączonie w Enderach . O co Ci chodzi ? TOPIC Witam . | |
|
| |
Theirin
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 6:23 pm | |
| Wiem, ale fajnie byłoby zespawnować od czasu do czasu (może na jakiś event) smoka, lub nawet zrobić gildie łowców smoków. Ale z tym to do propozycji bym musiał polecieć. @NeraVo Dzień minął mi w miarę dobrze. | |
|
| |
Kenji
Liczba postów : 399 Join date : 13/11/2011 Age : 25 Skąd : Mounster Sprichel
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 6:26 pm | |
| - Theirin napisał:
- Wiem, ale fajnie byłoby zespawnować od czasu do czasu (może na jakiś event) smoka, lub nawet zrobić gildie łowców smoków.
Żeby rozwalił pół mapy ? Właściwie nie wiem, można by zrobić jakiś event polegający na zabiciu smoka dostając ogrom łuków i strzał, a także miecz . Tylko żeby się nie mógł przebić przez bedrocka(otoczonego z każdej strony) . Gildia łowców smoków ? Niee... Zabijać smoki w Enderze ? Spawnować, żeby mieli co zabijać ? | |
|
| |
NeraVo
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 7:29 pm | |
| A tak właściwie, te smoki mogą być tylko przywołane komendą? Czy mają spawner? Nic o nich nie wiem ;x
TOPIC : Co porabiasz? ; > | |
|
| |
Theirin
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 7:54 pm | |
| Spawnują się w Enderze, ale można je przywołać za pomocą komendy. @NeraVo Robię różna budynki "pustynne" do Królestwa, ale niezbyt mi się udają. | |
|
| |
NeraVo
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 8:18 pm | |
| Ja też właśnie pracuję nad budynkami Char'u. Mi tam coś wyszło, ale screeny się zrobić nie chcą, pobawie się tym jutro ;x I udał Ci się budynek? | |
|
| |
Theirin
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 8:24 pm | |
| Możesz zobaczyć w temacie konkursowym naszej nacji. Taki sobie ;/ PrintScr ? Klikasz F2 i masz ! Wrzucasz na Imageschack.us itd. ;P | |
|
| |
NeraVo
| Temat: Re: Witam wszystkich :] Pon Lis 21, 2011 8:25 pm | |
| A ja wciskałem Print Screen O Imageshack.us to wiem, ale zapomniało mi się widocznie o tym F2 :> Ale dzięki. Ja jutro dodam moją "pracę" do tamtego tematu :> | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Witam wszystkich :] | |
| |
|
| |
| Witam wszystkich :] | |
|