Poniżej zamieszczam wzory na kontrakty z gildią oraz ich ceny:
Hurt (sprzedaż):
- Kod:
-
[i]Ja niżej podpisany oświadczam że zgadzam się na warunki gildii kupców oraz akceptuję ich regulamin. Będę dostarczał im określony materiał i sprzedawał go po niższej cenie do (data) i znam konsekwencje w przypadku niedotrzymania obietnicy. (nick) [/i]
Hurt (kupno) ) 500 denarów:
- Kod:
-
[i]Ja niżej podpisany oświadczam że zgadzam się na warunki gildii kupców oraz akceptuję ich regulamin. Będę kupował określony materiał w zamian zapłacę 500 denarów. Umowa potrwa do (data) i znam konsekwencje w przypadku niedotrzymania obietnicy. (nick) [/i]
Pośrednictwo: (Procent z ceny)
- Kod:
-
[i]Ja niżej podpisany oświadczam że zgadzam się na warunki gildii kupców oraz akceptuję ich regulamin. Dostarczę gildii (określony materiał) dnia (data) i. Procent chciałbym ustalić na (%). Znam konsekwencje w przypadku niedotrzymania obietnicy. (nick) [/i]
Szlak Handlowy: (1000 denarów)
- Kod:
-
[i]Ja niżej podpisany oświadczam że zgadzam się na warunki gildii kupców oraz akceptuję ich regulamin. Zakładam szlak handlowy pomiędzy (nazwa) a (nazwa). Dopilnuję żeby szlak miał stałą ochronę oraz był bezpieczeństwo.Daję zgodę na rewizję przedmiotów handlu przez gildię kupiecką. Znam konsekwencje w przypadku niedotrzymania obietnicy. (nick) [/i]