Thandor
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IP - 46.105.133.121(ts3)

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Ulepszcie troche Wędrowca

Go down 
+6
caprio
Dominik
Zireael
SilvEx
SplashArt
IgavOn
10 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
IgavOn

IgavOn

Liczba postów : 15

Ulepszcie troche Wędrowca Empty
PisanieTemat: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 3:12 pm

Wędrowiec z tego co wywnioskowałem nie może robić nic oprócz podróżowania, pracy dla ludzi i zakładania 5 sklepów.

Inni np bandyci mają te swoje pułapki zasadzki itd

Żeby chociaż mógł pisać te książki i je sprzedawać to uatrakcyjniło by to trochę grę nim.

A do tego wszystkiego może nosić tylko badziewne eq tak?

Proszę zróbcie coś z nim.
Powrót do góry Go down
SplashArt

SplashArt

Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 4:23 pm

Nikt cie nie zmuszał ani innych do zostania Wędrowcami. Wędrowcy przecież mogą pisać książki i nie płacą podatków! Mają z czego czerpać pieniądze.
Powrót do góry Go down
SilvEx

SilvEx

Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:26 pm

Człowieku , wiesz co to znaczy wędrowiec ? Wytłumacze Ci ... To Osoba chodząca , podróżująca... Miałeś opis postaci podczas składania podania na W-L , zgodziłeś się na takie warunki więc o co "Come" ?... Ja np. nie wyobrazam sobie wędrowaca , który biega z diamentowym mieczem , i zbroją... Wędrowiec to osoba nastawiona pokojowo... Nie bije się itp itd..
pozatym nikt , odnich nie rzada podatków ! Czyli sprzedajesz i tylko możesz zyskać ! ...

@OFF nie ogarniam tw. sygnatury Wędrowany Najemnik ;c W ogóle jest ktoś taki ..?
Powrót do góry Go down
IgavOn

IgavOn

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:33 pm

JESTEM NOWY I NIE OGARNIAM WIEC SIĘ NIE WYMĄDRZAJ BO WIEM GDZIE MIESZKASZ!
Powrót do góry Go down
IgavOn

IgavOn

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:34 pm

Przykład wędrownego najemnika

CONAN - CHARAKTERYSTYKA POSTACI (Magiczne Siedliszcze)
23 lat decyduje się ostatecznie na życie wędrownego najemnika i odnalazł w tym
powołanie: odtąd staje się krwawym postrachem koszar.....
Powrót do góry Go down
SilvEx

SilvEx

Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:35 pm

To miało być śmieszne ? Bo jest żałosne ... Po1. nie wymądrzam się ... tylko korzystam z zdolności czytania ... Smile
@Edit.. Racja , zwracam honor z tym wędrownym najemnikiem.. (btw. widze , że czytasz Fantasy )
@2Edit. Nie spamuj edytuj posty.
Powrót do góry Go down
Zireael

Zireael

Liczba postów : 153

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:39 pm

O jezu, on wie gdzie mieszkasz. Ma 13 lat, więc zaczynałbym się bać.
Powrót do góry Go down
Dominik

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 5:40 pm

IgavOn napisał:
JESTEM NOWY I NIE OGARNIAM WIEC SIĘ NIE WYMĄDRZAJ BO WIEM GDZIE MIESZKASZ!
Ojej już 10 latki mają lepsze teksty od ciebie...
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 8:43 pm

Ludzie uspokójcie się.IgavOn jest nowy i chyba dziś zarejestrował się na forum,więc ma prawo pytać się i składać propozycje ,jego sprawa .Nie wyżywajcie się na nim.
@up:
NIE ROZUMIEM PO CO WPISUJESZ OBRAZLIWY POST NA KOGOŚ(wg mnie to jest obraza gracza)KTÓRY NIC NIE WNOSI DO SPRAWY!!!MINUS

To swiadczy o waszym wieku ehh Crying or Very sad

A ty igavon uspokój sie i nie wdawaj się w dyskusje.
Powrót do góry Go down
Zireael

Zireael

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 8:54 pm

@offtop Głupie pytanie, jestem troszkę na forum, ale nadal nie wiem gdzie się daje te + i - do reputacji ;D. Proszę o wyrozumiałość Razz.
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 8:57 pm

Obok postu danej osoby. Dokładnie po prawej --------------------------------------------------------------------------->
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 8:59 pm

W prawym górnym rogu masz takie dziwne coś u góry plus a u dołu minus Very Happy
Powrót do góry Go down
Zireael

Zireael

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:08 pm

W sensie gdzieś koło "CYTUJ" ? To chyba nie mam Razz.
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:10 pm

Ale to widać tylko przy postach innych osób nie na twoim Smile
Powrót do góry Go down
Dominik

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:13 pm

ja nie mam tej opcji;/
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:17 pm

Bo macie minusową reputacje.
Powrót do góry Go down
Dominik

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:18 pm

mam minusową reputacje bo ten caprio ciągle mnie minusuje ...
Powrót do góry Go down
Zireael

Zireael

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:18 pm

U mnie wygląda to tak, jak widać bez żadnych plusików i minusików ;P. http://www.webpagescreenshot.info/img/269325-12292011111737PM

edit: To niech ktoś mi da 1 plusa proszę Wink.
Powrót do góry Go down
Dominik

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:20 pm

mi tez pls
Powrót do góry Go down
GhostMaster66

GhostMaster66

Liczba postów : 151

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:23 pm

To ja dla odmiany napiszę na temat. Co chciałbyś, żeby dodano wędrowcom, jakie możliwości, itemy itp? Pytam przez ciekawość. Zireael masz plusika bo brzydko tak na -1 wyglądało, a Tobie Dominik nie pomoże plusik, ale też dam.
EDIT: Dominik, wyzerowałem Ci repa, bo mi się nudziło.
Powrót do góry Go down
mamaraga

mamaraga

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:29 pm

ja mam rangę na minusie, bo obraziłem nyan cata Tydona i Twixa hah
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:30 pm

No przepraszam za tamto ale nie można tak na kogoś najeżdżać ,chciałem cofnąć minusa ale nie jesteś już na minusie Very Happy sprawa załatwiona.Może ktoś byzamknął temat bo się robi offtop.
Powrót do góry Go down
dembeor

Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:34 pm

Panowie, proszę przestać off-topować. Ten temat nie jest od rozmowy o plusach i minusach na forum, lecz idei wzmocnienia wędrowców. Osobiście uważam w tej kwestii, że wędrowcy nie wymagają jakichkolwiek ulepszeń, gdyż jedyne poprawne ulepszenie które wymysliłem, to specjalizacje. Każdy wędrowiec specjalizowałby się w danej dziedzinie, dostając dostęp do lepszego narzędzia. Oczywiście, ta idea mogłaby działać również co do bandytów...
Powrót do góry Go down
Tydon

Tydon

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:41 pm

mamaraga Twix dał Ci minusa, ja nie Very Happy Dla odmiany dałem Ci teraz plusa xD
Powrót do góry Go down
caprio

caprio

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitimeCzw Gru 29, 2011 9:41 pm

A co przed chwilą napisałem proszę o zamknięcie tematu.NARA
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ulepszcie troche Wędrowca   Ulepszcie troche Wędrowca I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Ulepszcie troche Wędrowca
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Thandor :: Sprawy Królestwa Thandor :: Propozycje-
Skocz do: